Ο Αχμετ Χασαν εγκαινιασε το νεο τεχνικο γραφειο της Κομοτηνης

Παρουσία φίλων και συγγενών

Το νέο τεχνικό γραφείο της πόλης μας εγκαινίασε το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Αχμέτ Χασάν. Συνάδελφοι, συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς διασκέδασαν σε μία όμορφη εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν καλές δουλείες καθώς να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού.
 

Τομή και κατευθυντήρια απόφαση για την σταδιοδρομία του, όπως εξήγησε με αφορμή το καινούργιο του ξεκίνημα, η φοίτησή του στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του αλλά και μετέπειτα, ο ίδιος συνεργάστηκε με αρκετά τεχνικά γραφεία της Κομοτηνής, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο τα απαραίτητα «εργαλεία», όπως χαρακτήρισε την πολύτιμη γνώση και εμπειρία που αποκόμισε.
 

Ο κ. Αχμέτ βρίσκεται καθημερινά διαθέσιμος στο γραφείο του επί της οδού Όθωνος 8-16 (ισόγειο) και στα τηλέφωνα 25310 20206, 698 66 712 88. Στην γκάμα των εργασιών που αναλαμβάνει περιλαμβάνονται η έκδοση οικοδομικών αδειών και αδειών λειτουργίας καταστημάτων, η μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, οι τοπογραφικές εργασίες, η νομιμοποίηση αυθαιρέτων, καθώς και οι ενεργειακές επιθεωρήσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.