Την αδιαφορια του Περιφερειακου Διευθυντη Εκπαιδευσης Π. Κεραμαρη καταγγελλει ο Συλλογος ΔΑΔΑΑ

Ζητούν να τον συναντήσουν από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους αλλά οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό

Αγανακτισμένοι δηλώνουν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή και Asperger ΔΑΔΑΑ από την αδιαφορία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ κ. Παναγιώτη Κεραμάρη για τα θέματα που άπτονται και των μελών του Συλλόγου αλλά και των προβλημάτων και διεκδικήσεων αυτών.

Αδιαφορία που, όπως έχουν καταγγείλει και στο παρελθόν, εδράζεται στην πλήρη, μέχρι στιγμής, αδυναμία συνάντησης μαζί του, με υπαιτιότητα, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαγγέλης Λαφτσής, του κ. Κεραμάρη.

Το τελευταίο συμβάν που ξεχείλισε και το ποτήρι ήταν η προγραμματισμένη, κατόπιν μεσολάβησης του κ. Δημήτρη Χαρίτου, μέλους της Π.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ, για το πρωί της Τετάρτης συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω απουσίας του κ. Κεραμάρη, χωρίς ωστόσο τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου να ειδοποιηθούν.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης ο κ. Λαφτσής όσο και άλλα μέλη του Συλλόγου έδωσαν το παρών για το προγραμματισμένο ραντεβού τους με τον κ. Κεραμάρη στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης για να λάβουν την απάντηση της απουσίας του κ. Κεραμάρη δίχως περαιτέρω εξηγήσεις.

Εξηγήσεις οι οποίες βέβαια όπως δήλωσε ο κ. Λαφτσής στον «ΠτΘ» ήρθαν μετά και δια τηλεφώνου, αφού ανέμεναν στο γραφείο για περισσότερη από μία ώρα, και αφορούσαν σε προσωπικό πρόβλημα του κ. Κεραμάρη που τον κράτησε εκτός γραφείου και οι οποίες όμως δεν έπεισαν τα μέλη του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ.

Εκ μέρους του Συλλόγου ο κ. Λαφτσής θέλησε για πολλοστή φορά να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την άρνηση από πλευράς του κ. Κεραμάρη να συναντηθεί μαζί τους, να ακούσει τα κρίσιμα ζητήματα, όπως αυτό των κενών στην παράλληλη στήριξη, και να πράξει κατά το δυνατόν για την επίλυσή τους, επισημαίνοντας πως κάθε προσπάθεια συνάντησης μαζί και στο παρελθόν έχει «πέσει» στο κενό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.