“Emmanuelle fashion made of silk”: Η νεα ολομεταξη κολεξιον Fall/Winter 2018/2019 ειναι γεγονος

15 νέα μοναδικά κομμάτια εμπνευσμένα από την αφρικανική κουλτούρα

Ήταν Νοέμβριος του 2015, όταν στις σελίδες του «ΠτΘ» φιλοξενήθηκε η πρώτη παρουσίαση της “Emmanuelle fashion made of silk”.
 
Ο λόγος για την πρώτη ελληνική μάρκα γυναικείων αξεσουάρ από μετάξι δια χειρός της Κομοτηναίας Εμμανουέλας Κουρούδη που σε συνέχεια της οικογενειακής παράδοσης, την οραματίστηκε και την έκανε πράξη.
 

Στην τότε συνέντευξή της η κ. Κουρούδη είχε δηλώσει πως απώτερος στόχος της για τα επόμενα χρόνια είναι «δίπλα στα προϊόντα που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα, όπως το κρασί της, το λάδι της, τα νερά της, οι γεύσεις της, να ανήκει και το μετάξι. Γιατί το μετάξι είναι Ελλάδα, και δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο από αυτό το χαρακτηριστικό».
 

Τρία χρόνια μετά η “Emmanuelle fashion made of silk” μετρά επτά συνολικά κολεξιόν και παρουσία σε 42 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βέλγιο και Αυστρία, δεκάδες αφιερώματα σε εγχώρια ΜΜΕ καθώς και πολλές συνεργασίες με πρόσωπα «καθοδηγητές» της ελληνικής μόδας, έχοντας κάνει πολλά βήματα προς την κατεύθυνση υλοποίησης του στόχου που έθεσε η κ. Κουρούδη.
 
Τρία χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση της μάρκας και συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν, κυκλοφόρησε η νέα κολεξιόν της Fall/Winter 2018/2019 η οποία αποτελείται από 15 μοναδικά κομμάτια, στα οποία κυριαρχεί το χρώμα.
 

Πολύχρωμα σχέδια με επιρροές από την αφρικανική κουλτούρα, τρόπικαλ πάτερνς, και κλασικά μοτίβα, συνθέτουν την φετινή φθινοπωρινή – χειμερινή συλλογή πηγή έμπνευσης της οποίας παραμένει η τέχνη και η φύση, όπως άλλωστε και κάθε αξεσουάρ της εταιρείας μέχρι σήμερα.
 
15 μοναδικά ολομέταξα αξεσουάρ -με την σφραγίδα του Σουφλιώτικου μεταξιού και συγκεκριμένα της Μεταξουργίας Τσιακίρη – αποτέλεσμα ψηφιακής εκτύπωσης στην οποία έχει επενδύσει η εταιρεία, στόχος των οποίων είναι οι γυναίκες που τα επιλέγουν να κάνουν την διαφορά με διακριτικό και κομψό τρόπο.
 

Γυναίκες όλων των ηλικιών αλλά και σε όλο τον κόσμο, καθότι όπως εξήγησε η κ. Κουρούδη το τελευταίο έτος η “Emmanuelle fashion made of silk” ξεκίνησε και την εξαγωγική δραστηριότητά της.
 
Αν επιθυμείτε να είστε μία από αυτές, αναζητήστε τα κομμάτια της “Emmanuelle fashion made of silk” στο Κατάστημα «Μετάξι» στην Κομοτηνή αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα «Μετάξι» www.metaxishop.gr.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.