Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Venom» και «Ένα αστέρι γεννιέται» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τέσσερις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη περιπέτεια φαντασίας από το σύμπαν της Marvell «Venom», την δραματική «Ένα αστέρι γεννιέται» με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga, το αστυνομικό δράμα με στοιχεία κωμωδίας «Ο Κύριος και το Όπλο» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λόουερι και η ταινία animation «Το απίθανο κοάλα».
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται η ταινία φαντασίας «Το σπίτι με το ρολόι στους τοίχους» σε σκηνοθεσία Ιλάι Ροθ και  η ταινία animation «Ο Μικροπόδαρος».
 
Τέλος για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του είδους το Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται οι ταινίες animation «Ο μαγεμένος πρίγκηπας» και «Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Venom
 
Κατά τη διάρκεια μιας απόκοσμης περιπέτειας ο Spider-Man απέκτησε μία καινούργια μαύρη στολή, που άλλαξε τη μορφή του και ενίσχυσε τις ήδη εκπληκτικές του ικανότητες, δυστυχώς όμως επηρέαζε τα συναισθήματά του καθιστώντας τον πιο επιθετικό και απρόβλεπτο. Έτσι αποφάσισε να απαλλαγεί από τη στολή του, η οποία ωστόσο θα καταλήξει στον Έντι Μπροκ, έναν ξεχασμένο δημοσιογράφο που αδίκως κατηγορούσε τον Πάρκερ για τα προβλήματά του. 

Ένα αστέρι γεννιέται

Σε αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι (Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες. 

Ο Κύριος και το Όπλο

«Ο Κύριος και το Όπλο» βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φόρεστ Τάκερ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ), από την τολμηρή απόδρασή του από τη φυλακή του Σαν Κουεντίν στην ηλικία των 70 ετών μέχρι τις άνευ προηγουμένου ληστείες που έκαναν την αστυνομία να σαστίσει και μάγεψαν τον υπόλοιπο κόσμο. Μπλεγμένοι στην καταδίωξη του Φόρεστ Τάκερ βρίσκονται ο ντετέκτιβ Τζον Χαντ (Κέισι Άφλεκ), που γοητεύεται από την αφοσίωσή του στην τέχνη του, και μια γυναίκα (Σίσι Σπέισεκ) που τον αγαπά παρά το επάγγελμα που έχει επιλέξει. 

Το απίθανο κοάλα

Ο Blinky Bill είναι ένα μικρό και αξιαγάπητο κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ένας εξερευνητής στην καρδιά, που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Όταν όμως ο Μr. Bill χάνεται σε ένα ταξίδι του, ο Βlinky είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι ακόμα ζωντανός. Κάπως έτσι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι, συναντάει νέους φίλους στην ατέλειωτη Έρημο, σε μια περιπέτεια που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο μακριά από το σπίτι του.

Ο Μικροπόδαρος

Η ιστορία φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε: έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό.

Το σπίτι με το ρολόι στους τοίχους

Ένα ορφανό αγοράκι μετακομίζει στο Μίσιγκαν για να μείνει μαζί με τον μάγο θείο του. Μαζί θα πρέπει να εντοπίσουν ένα ρολόι που έχει τη δύναμη να προκαλέσει το τέλος του κόσμου!  

Μόνο σήμερα και αύριο

Ο μαγεμένος πρίγκηπας

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη. 

Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές

Η Μάβις κάνει έκπληξη στον Δράκουλα μια οικογενειακή κρουαζιέρα στο πολυτελές Κρουαζιερόπλοιο των Τεράτων, ώστε να πάρει διακοπές κι αυτός από το να εξασφαλίζει σε όλους τους άλλους μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο του. Αλλά και η υπόλοιπη τερατο-παρέα δεν μπορεί να αντισταθεί και βρίσκεται κοντά τους. Φεύγοντας από το λιμάνι, ο έρωτας κάνει την παρουσία του όταν ο Δράκουλας γνωρίζει τη μυστηριώδη καπετάνισσα του πλοίου, την Έρικα. Τώρα είναι η σειρά της Μάβις να γίνει ο υπερπροστατευτικός γονέας, κρατώντας μακριά τον μπαμπά από την Έρικα. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, το αντικείμενο του πόθου του Δράκουλα είναι στην πραγματικότητα απόγονος του Βαν Χέλσινγκ, της νέμεσης του Δράκουλα και όλων των τεράτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.