Την ανεξαρτητοποιηση του απο την «Κοινωνια Πολιτων» ανακοινωσε ο Θεοδωρος Γκαντης

«Οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν δεν συμβάδιζαν με την ηθική και τα πιστεύω μου»

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της «Κοινωνίας Πολιτών» γνωστοποίησε με έγγραφη δήλωσή του, προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, τον Δήμαρχο αλλά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Θεόδωρος Γκαντής. 
 
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά μετά από 4 χρόνια κοινής πορείας με την δημοτική παράταξη «Κοινωνία Πολιτών» ο κ. Γκαντής δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη και την παραμονή του στο Δημοτική συμβούλιο, ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος έχοντας όπως αναφέρει «καθ’ όλα ενεργή παρουσία και συμμετοχή στα κοινά της Κομοτηνής».
 
Ο ίδιος χαρακτηρίζει την απόφασή του αυτή ως απόφαση «πολιτικού χαρακτήρα» θέλοντας μέσα από αυτή να εκφράσει την απογοήτευσή του. «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα υπομονή και επεδίωξα να δώσω χρόνο με την ελπίδα να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Δυστυχώς όμως όχι δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο. Δεν υπήρχε επικοινωνία και οι μη δημοκρατικές διαδικασίες συνεχίζονταν. Οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν δεν συμβάδιζαν με την ηθική και τα πιστεύω μου» αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.
 
«Εκφράζοντας λοιπόν τον σεβασμό μου προς του συνδημότες και τους συναδέλφους μου, αλλά και στον εαυτό μου δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη της “Κοινωνίας των Πολιτών”» καταλήγει δηλώνοντας πως «κάποιες αξίες δεν θυσιάζονται και δεν διαπραγματεύονται».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.