Τρακαρε 33χρονος διακινητης για να αποφυγει τη συλληψη

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στον νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 33χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, 13 μη νόμιμους μετανάστες.
 
Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς .
 
Στον κόμβο Βανιάνου, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε προς τον οικισμό Πετροχωρίου, όπου προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη αγροτεμαχίου και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ακολούθως, ο οδηγός μαζί με τον 33χρονο συνοδηγό του οχήματος, τράπηκαν πεζή σε φυγή, ενώ μετά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή συνελήφθη ο 33χρονος.
 
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα 13 μη νόμιμους μετανάστες.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.