Ετοιμη για την Volley League η ΑΕ Κομοτηνης

Τους αθλητές της παρουσίασε η ομάδα την Τρίτη σε μια λαμπρή τελετή

Όλη την πόλη σύμμαχο θέλουν στην προσπάθεια για μια δυναμική πορεία στα σαλόνια της Volley League φέτος τα στελέχη της ΑΕ Κομοτηνής κάτι που τόνισαν επανειλημμένα κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Ροδόπης.
 
Στην αίθουσα βρέθηκαν οι αθλητές της ομάδας, ένα μείγμα παλιών και νέων που φιλοδοξούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Volley League, φίλοι της ομάδας αλλά και μέλη τόσο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ όσο και των ακαδημιών της ΑΕΚ.
 

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, που βράβευσε τον σύλλογο, ο Διοικητής της ΧΧΙ ΄ΤΘΤ Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής κ. Φελίνα Καζάκου, το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ κ. Τάκης Χαρίτου, η πολιτευτής της Ν.Δ. και γιατρός του Συλλόγου κ. Βούλα Ελευθεριάδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Πολιτσάκης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κομοτηνής κ. Γιάννης Βεζυργιαννίδης. 

Ομάδα και πόλη μαζί 

Τη σημασία να αγκαλιάσει η πόλη την προσπάθεια τόνισαν όλα τα στελέχη της ομάδας, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Γιώργο Παπαδόπουλο να τονίζει πως περιμένουν από την πόλη τόσο την ηθική όσο και την οικονομική στήριξη, ώστε να ανταπεξέλθουν στο όνειρο που ζουν σήμερα, κλείνοντας με το σύνθημα «Μαζί στη Volley League»
 

Ο προπονητής της ομάδας κ. Ηλίας Κρεούζης σημείωσε πως η καινούρια ομάδα στήθηκε κατά τα 15/16α όπως ήθελε, και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για αυτό, που κράτησαν αυτούς που έπρεπε και έφεραν αυτό που ζητούσε. «Αυτή η ομάδα θα παλεύει κάθε πόντο σαν να είναι ο τελευταίος» διαβεβαίωσε όσους βρέθηκαν στο χώρο, για αυτό και θα δώσουν όλη την ενέργειά τους για να κρατήσουν αυτή την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.
 

Άλλωστε, όπως εξήγησε, αν η άνοδος σε αυτή ήταν άθλος, η παραμονή στην πρώτη κατηγορία είναι ακόμα πιο δύσκολη, γιατί φέτος με τη μείωση των ομάδων έχουν μικρύνει οι πιθανότητες, και φέτος θα δούμε ένα τρομερά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα έχει πολύ καλό θέαμα, και αν όλα πάνε καλά, και ένα καλό αποτέλεσμα.
 
Ευχαρίστησε τέλος όλους τους παίχτες της περυσινής ομάδας, που παρά τις δυσκολίες έδειξαν τις ικανότητες και τις δυνατότητές τους.
 

Τέλος ο πρόεδρος του ΤΑΑ κ. Τάσος Πετρίδης, ζήτησε από όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών και να στηρίξουν την ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τιμήθηκαν μερικοί από τους πρωταγωνιστές της περσινής ανόδου, με βραβεία να παραλαμβάνουν ο κ. Σταύρος Αρχοντούδης, ως ο πολυτιμότερος αθλητής της περσινής σεζόν, αλλά και ο Κώστας Δεληγιαννίδης, ο αρχηγός της περυσινής ομάδας που πλέον βρίσκεται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.
 

Να υπενθυμίσουμε πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν στις 13 Οκτωβρίου, με την ΑΕ Κομοτηνής να κάνει το ντεμπούτο της αντιμετωπίζοντας εκτός τον ΑΟΠ Κηφισιάς, με τον πρώτο εντός έδρας αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του 2ου Λυκείου Κομοτηνής, να είναι αυτός με τον ΠΑΟΚ στις 20 Οκτωβρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.