Ροδοπη: Ελεγχοι της αστυνομιας στην Εγνατια για παραβασεις του ΚΟΚ

Εντοπίστηκαν τέσσερις περιπτώσεις αλλοδαπών που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Σε ελέγχους για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό φαίνεται πως ρίχνει το βάρος της η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, το τελευταίο διάστημα. Στόχευση που φέρνει αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύεται, καθώς μόλις την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο κατεγράφησαν τέσσερα περιστατικά οδήγησης χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Άξιο μνείας είναι ότι και τα τέσσερα περιστατικά αφορούσαν αλλοδαπούς οδηγούς.
 
Αναλυτικότερα στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 22χρονος αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
 
Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη βραδινές ώρες Παρασκευής προς Σάββατο, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου, 28χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
 
Στην τρίτη περίπτωση συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 17χρονος αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
 
Στην τέταρτη περίπτωση συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, 28χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.