Ασημενιο μεταλλιο για το ερευνητικο εργο στον τομεα της υγειας του Τμηματος Κοινωνικης Διοικησης και Πολιτικης Επιστημης του ΔΠΘ

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Ερευνητικό Έργο σε Πανεπιστήμια / Εκπαιδευτικά Ιδρύματα / Ερευνητικά Κέντρα των Healthcare Business Awards 2018, απέσπασε το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ.
 
Το τμήμα έλαβε το βραβείο για το Ερευνητικό Έργο που έγινε για τον ΕΟΠΥΥ, τα Νοσοκομεία και το Φάρμακο από το 2012-2018, με το βραβείο να παραλαμβάνει ο Καθηγητής κ. Νίκος Πολύζος.
 
Τα βραβεία, που διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά από τη Boussias Communications και το Health Daily, επιβράβευσαν και φέτος πρόσωπα, συλλογικότητες και επιχειρήσεις, που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους απέδειξαν έμπρακτα την προσφορά τους στην υγεία, με αποδέκτες πρωτίστως τους ασθενείς, καθώς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους 400 και πλέον καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου της υγείας, έγκριτοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών και ΜΚΟ, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.