Δωρα και… χαμογελα μοιρασαν τα «Βιβλιοχαρτοπωλεια Βαφειαδης»

Με μία παιδική εκδήλωση για λιλιπούτιους ζωγράφους καλωσόρισαν τη νέα σχολική χρονιά

Το πρώτο κουδούνι έχει ήδη χτυπήσει και τα «Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης» καλωσόρισαν την νέα σχολική χρονιά μοιράζοντας πολλά δώρα και ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους!
 
Το απόγευμα της Πέμπτης αμέτρητα παιδάκια βρέθηκαν στο κατάστημα Βαφειάδης επί της Μεραρχίας Σερρών 40. Όσο λοιπόν οι γονείς τους έκαναν ανενόχλητοι τις αγορές τους για την σχολική λίστα, οι λιλιπούτιοι ζωγράφοι ξεδίπλωναν το ταλέντο τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπό την καθοδήγηση εικαστικού.
 

Στην «παιδική εκδήλωση με ζωγραφιές και δώρα Giotto» οι μικροί καλλιτέχνες παρέλαβαν ένα αναμνηστικό για την συμμετοχή τους, ενώ κληρώθηκαν δύο σετ ζωγραφικής με μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τέμπερες και νερομπογιές Giotto. Και για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί, δύο ακόμα σετ δόθηκαν μέσω της σελίδας των «Βιβλιοπωλείων Βαφειάδης» στο Facebook. 

Βασίλης Βαφειάδης «Τα δύο φυσικά καταστήματα θα παραμένουν ανοικτά πρωί και απόγευμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση» 

Μπορεί τα σχολεία να έχουν ήδη ανοίξει, πολλοί γονείς, όμως επιλέγουν να προμηθευτούν τώρα όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο, εξήγησε ο ιδιοκτήτης, κ. Βασίλης Βαφειάδης με αφορμή την εκδήλωση.  «Ο γονιός κάνει τις αγορές του όσο το παιδί απασχολείται δημιουργικά και ξεδιπλώνει το ταλέντο του», συνέχισε ο ίδιος.
 

Τα δύο φυσικά καταστήματα των «Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης» θα παραμένουν ανοικτά πρωί και απόγευμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, πληροφόρησε υπενθυμίζοντας πως υπάρχει και η δυνατότητα αγορών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που προτιμούν ολοένα και περισσότεροι Κομοτηναίοι. «Το e-vafeiadis.gr προσφέρει δωρεάν μεταφορικά, ενώ έχετε την δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα που προτιμάτε ή αποστολής στον χώρο σας», κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.