Ευχες για τα 28α γενεθλια του «ΠτΘ»

Της έκδοσης

Πολλοί ήταν οι φίλοι και οι αναγνώστες του «ΠτΘ» που μας ευχήθηκαν για τα 28α μας γενέθλια. Αγαπημένοι και πολύτιμοι συνοδοιπόροι  που μας γέμισαν χαρά και δύναμη για τα επόμενα…  28 και πλέον χρόνια.
 
Μεταξύ αυτών, προεξάρχουσες οι ευχές του σεβαστού  Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα που μας ευχήθηκε δια επιστολής του,
 
 αλλά και του καρδιακού μας φίλου, οικονομολόγου Άρη Μανούδη.
Τις επιστολές τους δημοσιεύουμε σήμερα  μαζί με τις από καρδιάς  ευχαριστίες σύνολης της  «παρατηρητικής οικογένειάς» μας.
 
Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων
«Π ρ ό ς
Την Ερίτιμον
Καν Αναστασίαν Βαφειάδη, Εκδότριαν της Καθημερινής Εφημερίδος «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»
 
Εξ αφορμής της συμπληρώσεως είκοσι και οχτώ ετών από της πρώτης ημέρας κυκλοφορίας της εγκρίτου εφημερίδος Σας, διά της παρούσης σπεύδω να Σας εκφράσω τις όλόθερμες και ολοκάρδιες συγχαρητήριες ευχές μου.
 
Είκοσι και οχτώ χρόνια συνεπούς και υπευθύνου παρουσίας και προσφοράς εις την ένημέρωσιν του πολίτου αποτελεί σημαντικόν κεφάλαιον της ιστορίας του τύπου εις την Χώραν. Μάλιστα καταδεικνύει εις την πράξιν την σημασίαν που έχει σήμερα ο περιφερειακός τύπος εις την πολύπλευρην ανάπτυξιν των τοπικών κοινωνιών.
 
Αναμφίβολα μετά την πάροδον τόσων ετών επιτυχημένης συνεχούς πορείας εξασφαλισμένης εμπιστοσύνης του ανα­γνωστικού κοινού, προδιαγράφεται ένα εξ ίσου αισιόδοξον μέλλον.
 
Εύχομαι όλα αυτά τα χρόνια να γίνουν ο πρόλογος μιας ακόμη μεγαλυτέρας εκδοτικής παρουσίας εις την συνέχειαν!
 
Επικαλούμενος εφ' Υμάς και προς πάντας τους συντελεστάς πάσαν παρά Κυρίου ευλογίαν, διατελώ”
 

Μετ’ ευχών
Ο MHTPOΠOΛΙΤHC
Ο MAPΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ KOMOTHNHC ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» 

 
Άρης Μανούδης
 
«Χρόνια  πολλά  στους  “καθοδηγητές και μάχιμους συνεχιστές” της εποικοδομητικής προσπάθειας του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. Για την ενημέρωση και την προβολή του γίγνεσθαι της περιοχής μας.
 

Να είστε όλοι πάντα καλά και δημιουργικοί.
Άρης Γ. Μανούδης»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.