Περιηγηση στον αρχαιολογικο χωρο Ζωνης

Στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Via Egnatia

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Via Egnatia και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, διοργανώνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο Ζώνης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
 
Ενημέρωση για την ιστορία του συγκεκριμένου αρχαιολογικού χώρου θα παρέχει στους συμμετέχοντες η αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου κ. Χρυσαφένια Παρδαλίδου.
 
Η μετάβαση στο σημεία περιήγησης θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο. Σημείο εκκίνησης ορίζεται το ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου & Ψαρών, στην Αλεξανδρούπολη. Ώρα συγκέντρωσης: 8:30 π.μ. Ώρα αναχώρησης 9:00 π.μ.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] δηλώνοντας τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ή και τηλεφωνικά καλώντας στα τηλέφωνα 25513-55325 / 25513-55336 και ώρες 8.30 – 15.00 (Ελένη Σκεύα και Στέλλα Αρβανίτη).
 
Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται, για τη δική τους διευκόλυνση, να φορούν κλειστά αναπαυτικά παπούτσια και να έχουν απαραίτητα μαζί τους καπέλο για τον ήλιο και δροσερό νερό.
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.