Μπυρα και Μουσικη συναντιουνται για πεμπτη χρονια στο Θερινο Δημοτικο Θεατρο Κομοτηνης

Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

Τα υλικά που το καθιέρωσαν έτσι ώστε πλέον να μπαίνει στην πέμπτη του διοργάνωση φέρνει στον χώρο των δημόσιων δρωμένων της Κομοτηνής το Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ, η πρόεδρος κ. Νατάσα Λιβεριάδου θύμισε πως «πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της ΔΚΕΠΠΑΚ με τον Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής το Γραμμόφωνο.
 
Το φεστιβάλ φέτος θα γίνει την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο.
 
«Έχουμε καλέσει δύο αξιόλογους καλλιτέχνες, τη Ζωή Τηγανούρια, η οποία θα εμφανιστεί την Παρασκευή και τον Δημήτρη Μπάση το Σάββατο. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει και ο καιρός και ευελπιστούμε, όπως κάθε χρόνο, ο κόσμος να περάσει καλά» σημείωσε η κ. Λιβεριάδου στη συνέχεια για να προσθέσει πως «κάθε χρόνο στο φεστιβάλ μπαίνει ένα “τυπικό” εισιτήριο, το οποίο φέτος ανέρχεται στα 5 ευρώ, ώστε να μπορεί ο κόσμος να ανταποκριθεί, να έρθει και να απολαύσει τους καλλιτέχνες».
 
Στο φεστιβάλ θα προσφέρεται μπύρα Βεργίνα την οποία προμηθεύτηκε έναντι αντιτίμου η ΔΚΕΠΠΑΚ, με την κα Λιβεριάδου να διευκρινίζει «κάθε χρόνο η προμήθεια σε μπύρες που κάνουμε είναι με πληρωμή, με μια κάποια καλύτερη τιμή. Αυτό είναι καλό να το γνωρίζει το κοινό. Οπωσδήποτε βάζουμε μια τιμή για την αγορά της μπύρας ακριβώς γιατί και εμείς αγοράζουμε την μπύρα και πρέπει να πάρουμε πίσω τα χρήματα αυτά που δώσαμε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.