Οι Φαιη Ψαλτη, Καρεν Χαναγκιαν και Μεχμετ Μπατουχαν πετυχαν τους στοχους τους και ατενιζουν το μελλον με αισιοδοξια

Φροντιστήριο 2001-ΟΡΟΣΗΜΟ

Ικανοποίηση, και ελπίδα για το μέλλον έδωσε η δημοσιοποίηση των βάσεων, και των τμημάτων όπου περνούν οι νέοι φοιτητές, με τα παιδιά του Φροντιστηρίου 2001-ΟΡΟΣΗΜΟ να εκφράζουν την χαρά τους για τις επιδόσεις τους, αλλά και τις ευχαριστίες προς τους καθηγητές τους που τους βοήθησαν όλη την προηγούμενη περίοδο να κατακτήσουν τα όνειρά τους.
 
Εκ μέρους της ομάδας των καθηγητών που προετοίμασε τους υποψηφίους, ο ιδρυτής του φροντιστηρίου 2001-ΟΡΟΣΗΜΟ κ. Σάκης Λιπορδέζης, σημείωσε πως η ημέρα της γνωστοποίησης των τμημάτων όπου πέρασαν οι μαθητές αποτελεί μια μεγάλη μέρα γεμάτη από συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας που τη μοιράζονται με τους γονείς και τα παιδιά τους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο και προετοιμάστηκαν στο φροντιστήριό τους.
 
«Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι στιγμές αυτές είναι μοναδικές και έχουν πάντα την ίδια αίσθηση και πλούτο συναισθημάτων. Οι αναμνήσεις των υπέροχων στιγμών που ζήσαμε με τα παιδιά θα τα συνοδεύουν στην φοιτητική τους ζωή και όχι μόνο» σημείωσε, ευχόμενος στα παιδιά ένα λαμπρό μέλλον και εκφράζοντας την ελπίδα τα εφόδια που τους έδωσαν οι καθηγητές τους να τους φανούν χρήσιμα σε όλη τη ζωή τους. 

Φαίη Ψάλτη «Θα μπω στην Ιατρική, και θα δω τι μου ταιριάζει» 

Στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης, την οποία είχε βάλει σαν στόχο από την αρχή, πέρασε η Φαίη Ψάλτη, η οποία τόνισε πως η προετοιμασία, παρόλο που έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τελικά φάνηκε ότι ήθελε ένα συνεχή αγώνα, και δεν ήταν τόσο δραματικά όσο παρουσιάζονται.
 
Η ίδια δεν έχει αποφασίσει ποια ειδικότητα θα ακολουθήσει, θέλοντας να τις γνωρίσει καλύτερα κατά τη διάρκεια της φοίτησής της, και το ίδιο ισχύει για το τι θα κάνει μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της. «Θα μπω στην Ιατρική, και θα δω τι μου ταιριάζει» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Κάρεν Χαναγκιάν «Το φροντιστήριο μας πρόσεξε πάρα πολύ στα βήματά μας» 

Πέμπτος στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ, στην Κομοτηνή, πέρασε ο Κάρεν Χαναγκιάν, επιτυγχάνοντας τόσο την παραμονή του στην Κομοτηνή όσο και την μία από τις δύο στοχεύσεις του.
 
Η σχολική χρονιά της Γ΄ Λυκείου, σημείωσε, πολλές φορές παρουσιάζεται υπερβολική στα παιδιά των προηγούμενων χρονιών και η πρόοδος κατά τη διάρκεια της χρονιάς εξαρτάται από την αγάπη και τη θαλπωρή που παρέχουν οι καθηγητές και οι μαθητές τους, κάτι στο οποίο στάθηκαν τυχεροί, μιας και το φροντιστήριο τους πρόσεξε πάρα πολύ στα βήματά τους, ώστε να πετύχουν στις επιλογές και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.
 
Όσο για το μέλλον του στη σχολή, έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την κλασική κατεύθυνση και να ασχοληθεί περισσότερο με τα Αρχαία και τα Λατινικά, και στη συνέχεια θα κρίνει αν θα πρέπει να προχωρήσει και παραπέρα. 

Μεχμέτ Μπατουχάν «Το διάβασμα στις πανελλαδικές είναι κάτι προσωπικό» 

Να σπουδάσει στην Ιατρική επιθυμούσε πάντα ο Μεχμέτ Μπατουχάν, ο οποίος κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική Ιωαννίνων, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.
 
Όπως ανέφερε, το διάβασμα στις πανελλαδικές είναι κάτι προσωπικό και σε συνδυασμό με το φροντιστήριο, πρέπει ο υποψήφιος να έχει το κουράγιο και την αποφασιστικότητα να διαβάσει.
 
Ο ίδιος παρόλο που ήθελε να σπουδάσει Ιατρική, δεν ήταν σίγουρος από την αρχή με αποτέλεσμα να έχει μια υστέρηση, όταν όμως αποφάσισε οριστικά να την ακολουθήσει είχε το κίνητρο για να διαβάσει πιο έντονα.
 
Όσο για το μέλλον, θεωρεί πως όταν ολοκληρώσει τις σπουδές του, ακόμα και αν προχωρήσει σε μεταπτυχιακές, δεν θα απομακρυνθεί από την Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.