Σπειρα εισηγαγε ναρκωτικα απο την Τουρκια στην Ελλαδα

Κατασχέθηκε πάνω από 1 κιλό ηρωίνης

Συνελήφθησαν την Παρασκευή το μεσημέρι, σε παρέβρια περιοχή του Διδυμοτείχου, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο μέλη σπείρας, τα οποία εισήγαγαν ποσότητα ηρωίνης από την Τουρκία στην Ελλάδα.
 
Πρόκειται για δύο 28χρονους αλλοδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της αντίστασης και των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.
 
Οι συλλήψεις επετεύχθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, στην οποία συνέδραμαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλώματος που εισάγει από την Τουρκία στη Χώρα μας ποσότητες ηρωίνης.
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι όπως διαπιστώθηκε, με τη χρήση πλαστικής βάρκας, εισήγαγαν από την Τουρκία στην Ελλάδα μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1.029 γραμμαρίων και ακολούθως κινούμενοι πεζή την μετέφεραν στην ενδοχώρα.
 
Σημειώνεται ότι κατά τη σύλληψη τους οι δράστες αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς προκειμένου να την αποφύγουν.
 
Κατασχέθηκαν 1 συσκευασία με 1.029 γραμμάρια ηρωίνης, 1 πλαστική βάρκα, 2 κουπιά και 1 τρόμπα.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.