Στον τελικο του Πανευρωπαικου Πρωταθληματος Κολυμβησης ΑμεΑ Δ. Μιχαλεντζακης και Δ. Καρυπιδης

"Με το δεξί" η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης για την Ελληνική αποστολή

«Με το δεξί» ξεκίνησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ που διεξάγεται στο Δουβλίνο καθώς σήμερα, Δευτέρα 13 Αυγούστου δύο αθλητές του  Α.Σ. «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» και συγκεκριμένα οι κ.κ. Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης πέτυχαν την πρόκρισή τους στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Συγκεκριμένα ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης πέτυχε πριν από λίγη ώρα την πρόκρισή του στον τελικό των 200 μέτρων, κάνοντας τον 2ο καλύτερο χρόνο στα προκριματικά μικτής ατομικής κατηγορίας S8 με  02:34.14.

Ο Δημήτρης Καρυπίδης με την σειρά του αγωνίστηκε στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S1 και προκρίθηκε στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος με επίδοση 01:27.97.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο αθλητές αναχώρησαν την περασμένη Τετάρτη για το Δουβλίνο με την 15μελή Ελληνική Συμμετοχή, μεταξύ των οποίων και οι προπονητές τους κ.κ. Τάσο Καλλιτσάρη και Γιώργο Τυλιγαδά αντίστοιχα.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑμεΑ του Δουβλίνου ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως και τις 19 Αυγούστου με την συμμετοχή 500 αθλητών από 40 χώρες.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης θα είναι και ο σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:00 ώρα Ελλάδος.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.