Ενας Κομοτηναιος καλλιτεχνης κανει καριερα στην Κωνσταντινουπολη (+Bιντεο)

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι Hoşçakal (Αντίο)

Ο Μπαρίς Τουκενίς, γέννημα θρέμμα Κομοτηνής, εδώ και 20 χρόνια ασχολείται με τον χώρο της μουσικής έχοντας στο βιογραφικό το πάνω από 30 κομμάτια.

Η τελευταία του δουλειά με τίτλο Hoşçakal (Αντίο) κυκλοφορεί ήδη επίσημα στην Κωνσταντινούπολη από την δισκογραφική εταιρεία «The Orchard Music» σε στίχους και μουσική του ιδίου, με την πολύτιμη στήριξη της ομάδας του που αποτελείται από τους: Φώτη Ζανελάρη, Orhan Osman, Γιάννη Αμπατζόγλου, Θοδωρή Νικολάου, Νάντια Ζουρ. 

Μπαρίς Τουκενίς
«Για εμένα η μουσική και οι συναυλίες δεν είναι δουλειά για να βγάλω λεφτά, είναι η “αρρώστια” μου»

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κομοτηνή ως μέλος της μειονότητας, πλέον, όμως συνεργάζομαι με δισκογραφική εταιρεία της Κωνσταντινούπολης», είπε ο κ. Τουκενίς μιλώντας στον «ΠτΘ», «για εμένα η μουσική και οι συναυλίες δεν είναι δουλειά για να βγάλω λεφτά, είναι η “αρρώστια” μου. Νοιώθω πως όταν εκφράζω αυτό που σκέφτομαι μέσα από τις νότες δημιουργώ κάτι καινούριο, κάτι που δεν υπήρχε πριν γι’ αυτό και πάντα λέω πως τα τραγούδια μου είναι σαν τα παιδιά μου».

Τονίζοντας πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο η στήριξη της ομάδας του όσο και του κόσμου, υπερτόνισε πως δεν θα είχε καταφέρει τίποτα χωρίς την βοήθεια των συνεργατών του. Όσο για την αγάπη που εισπράττει από το κοινό του, χαρακτηριστική ήταν η κίνηση της Μαρίας Ντισλή που αποφάσισε να μεταφράσει το τραγούδι του στα ελληνικά.

«Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχω γράψει στίχους μόνο στα τούρκικα. Δεν μπορώ να κρύψω, όμως, πως πηγή έμπνευσης για εμένα είναι τα ελληνικά τραγούδια, κυρίως τα ροκ. Από αυτά αντλώ μηνύματα για τα δικά μου κομμάτια», εκμυστηρεύθηκε για να ξεκαθαρίσει πως δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε δουλειά του και στα ελληνικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.