11 προσληψεις για την καταπολεμηση του δακου στις ελαιοκομικες περιοχες Μαρωνειας-Προσκυνητων

Μέχρι τις 6 Αυγούστου η υποβολή των αιτήσεων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 30 Νοεμβρίου συνολικού αριθμού έντεκα ατόμων μέχρι 34 ημερομίσθια στις ελαιοκομικές περιοχές Μαρώνειας-Προσκυνητών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για την αντιμετώπιση εποχικών αναγκών στα πλαίσια του «Προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το 2018» εξέδωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ.
 
Ανά ειδικότητα οι θέσεις που αναζητούνται είναι ένας Παγιδοθέτης, δύο Αρχιεργάτες-Μεταφορείς και οχτώ Ψεκαστές. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά 

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν:
 
1.Αίτηση στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται , εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου ,ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και Α.Μ. ΙΚΑ του υποψηφίου καθώς και αντίγραφα των σχετικών εγγράφων, δηλαδή έγγραφο στο οποίο να φαίνεται ο ΑΜΚΑ, έγγραφο που αναγράφεται το Α.Φ.Μ. (εκκαθαριστικό εφορίας) καθώς και έγγραφο από το ΙΚΑ όπου θα φαίνεται ο αριθμός Μητρώου ΙΚΑ .
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών που αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου ) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί πιστοποιητικό γέννησης.
3. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας πρόσφατης έκδοσης, από τον Δήμο .
4.Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών : Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.) . Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα
5. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας είναι: Βεβαίωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής που έχουν εργαστεί.
6.Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986 ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Ν. 3528/2007, Υπαλληλικός Κώδικας, (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)
7. Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος, γρ. 7 απευθύνοντάς την στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου (τηλ. επικοινωνίας: 2551357198 κ. Μητρουλάκη Δήμητρα ).
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στις 6 Αυγούστου 2018.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.