Ξεκινουν οι εργασιες για την ανακατασκευη 9 παιδικων χαρων στο Δημο Κομοτηνης

Μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Το πράσινο φως για την κατάρτιση και έγκριση των όρων διακήρυξης και των τεχνικών προδιαγραφών για τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Κομοτηνής στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», εκτιμώμενης αξίας 345.000,39 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% έδωσε την Τρίτη 24 Ιουλίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής, μετά την έγκριση που είχε δώσει για θέμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής την προηγούμενη εβδομάδα
 
Να υπενθυμίσουμε πως οι παρεμβάσεις αφορούν 3 παιδικές χαρές στην πόλη της Κομοτηνής, και έξι σε οικισμούς. Στην Κομοτηνή θα ανακατασκευαστούν οι παιδικές χαρές στην Ιασωνίδη, στον ΟΣΕ και στη Λαμπουσιάδη, ενώ στους οικισμούς παρεμβάσεις θα γίνουν στις παιδικές χαρές στην Καρυδιά, το Κόσμιο, στην πλατεία και την κοινότητα στους Αγίους Θεόδωρους, στην Παραδημή και στην τριγωνική νησίδα στα Παγούρια.
 
Να σημειωθεί πως μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ» θα δοθούν 240 χιλιάδες ευρώ, με τα υπόλοιπα να καλύπτονται από το Δήμο Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.