Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκριν»και «Mamma Mia! Here we Go Again» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Δύο νέες «εισόδους» περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού γι’ αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για τη δραματική «Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκριν»  σε σκηνοθεσία Ιζαμπέλ Κοϊξέ και την κωμωδία «Mamma Mia! Here we Go Again».
 
Παράλληλα συνεχίζει τη διαδρομή της στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής  η ταινία δράσης «Ουρανοξύστης» με τον Ντουέιν Τζόνσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο και η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές».
 
Επίσης το σαββατοκύριακο για μικρούς και μεγάλους φίλους των ταινιών animation θα προβάλλεται το «Οι απίθανοι 2».
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:
 
Mamma Mia! Here we Go Again

Μια ακόμη μέρα ξημερώνει στο ελληνικό νησί “Καλοκαίρι” και βρίσκει τη Σόφι, που πλέον διευθύνει τη βίλα, να αποχαιρετάει στην αποβάθρα του λιμανιού τις φίλες της Τάνια και Ρόζι, ενώ της ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Παρά το γεγονός ότι νιώθει ευτυχισμένη, έχοντας τον Σκάι στο πλευρό της, η Σόφι παραδέχεται ότι θα ήθελε να έχει κοντά της και τη μητέρα της. Τότε οι Τάνια και η Ρόζι, με τη βοήθεια των Σαμ, Μπιλ και Χάρι της αφηγούνται την ιστορία της μητέρας της, που ως ανήλικη έγκυος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα, όπως να διευθύνει τη βίλα ή να ηγείται ενός γυναικείου συγκροτήματος, χωρίς να έχει την καθοδήγηση της μητέρας της. 

Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκριν
 
Αγγλία 1959. Μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει, παρά την αντίθεση των κατοίκων, να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Μια απόφασή που θα εξελιχθεί σε πολιτικό ναρκοπέδιο, με τους περισσότερους να βλέπουν στο πρόσωπό της έναν ανεπιθύμητο εχθρό. Εκθέτοντας τους κατοίκους σε ριζοσπαστικά αριστουργήματα της εποχής, όπως η «Λολίτα» του Ναμπόκοφ και το «Φαρενάιτ 451» του Ρέι Μπράντμπερι, προετοιμάζει το έδαφος της αφύπνισης για τη συντηρητική αυτή πόλη. Βασισμένο στο best-seller της Πενέλοπε Φιτζέραλντ. 

Ουρανοξύστης

Ο πρώην πράκτορας του FBI και βετεράνος πολέμου Γουίλ Φορντ πλέον εργάζεται σε μια εταιρεία security που αναλαμβάνει τη φύλαξη ουρανοξυστών. Σε μια αποστολή του στην Κίνα θα αναλάβει τη φύλαξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου κτιρίου της χώρας, στο οποίο όμως θα ξεσπάσει μια μεγάλη πυρκαγιά και θα οριστεί αυτός ως υπεύθυνος. Καταζητούμενος πλέον, ο Γουίλ θα πρέπει να βρει τους πραγματικούς ιθύνοντες ώστε να καθαρίσει το όνομά του και παράλληλα να σώσει την οικογένειά του που έχει παγιδευτεί στο φλεγόμενο κτίριο. 

Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές

Η Μάβις κάνει έκπληξη στον Δράκουλα μια οικογενειακή κρουαζιέρα στο πολυτελές Κρουαζιερόπλοιο των Τεράτων, ώστε να πάρει διακοπές κι αυτός από το να εξασφαλίζει σε όλους τους άλλους μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο του. Αλλά και η υπόλοιπη τερατο-παρέα δεν μπορεί να αντισταθεί και βρίσκεται κοντά τους. Φεύγοντας από το λιμάνι, ο έρωτας κάνει την παρουσία του όταν ο Δράκουλας γνωρίζει τη μυστηριώδη καπετάνισσα του πλοίου, την Έρικα. Τώρα είναι η σειρά της Μάβις να γίνει ο υπερπροστατευτικός γονέας, κρατώντας μακριά τον μπαμπά από την Έρικα. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, το αντικείμενο του πόθου του Δράκουλα είναι στην πραγματικότητα απόγονος του Βαν Χέλσινγκ, της νέμεσης του Δράκουλα και όλων των τεράτων. 

Μόνο σήμερα και αύριο

Οι απίθανοι 2

Η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση, τη στιγμή που ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο… Απίθανοι.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.