Με διακρισεις εκλεισε τη χρονια ο ΠΑΣ Ρησσος

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο για τους Νικόλαο Μαντζικίδη και Βαρβάρα Λιάπη στο γραν-πρι στίβου «Δαβιτζόγλεια 2018»

Τελευταίος αγώνας της χρονιάς για τους αθλητές του Π.Α.Σ Ρήσσου το γραν-πρι στίβου  «Δαβιτζόγλεια 2018» που διοργανώθηκε στην Καβάλα στις 18 Ιουλίου. Ο Σύλλογος έκλεισε και αυτή τη χρονιά με διακρίσεις καθώς οι 2 αθλητές του συλλόγου που πήραν μέρος στους αγώνες κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Ο λόγος για τον Νικόλαο Μαντζικίδη που αναδείχθηκε 1ος στα 150μ. με επίδοση 17”39 και την Βαρβάρα Λιάπη που αναδείχθηκε 3η στα 150μ. με επίδοση 20”22 .
 
Όπως σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο ΠΑΣ Ρήσσος «τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος είναι ο μοναδικός σύλλογος στίβου στη Ροδόπη με συνεχή, δυναμική αγωνιστική συμμετοχή σε αθλητικές συναντήσεις μέχρι 18 ετών στην Ελλάδα».


 
Άλλωστε ο προπονητής του συλλόγου Διονύσης Αργυρόπουλος δηλώνει ότι, παράλληλα με την υπεύθυνη και οργανωμένη προπόνηση, προτεραιότητα του συλλόγου αποτελεί και η συστηματική συμμετοχή σε επιλεγμένες αθλητικές συναντήσεις, ώστε να ενισχύεται το κίνητρο των μικρών αθλητών για προπόνηση
 

«Ευχαριστούμε τους γονείς που στέκονται  δίπλα σε κάθε προσπάθεια των παιδιών και σε όλους τους αθλητές ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και περιμένουμε να τους καμαρώσουμε σε πολλούς ακόμη αγώνες στη νέα αγωνιστική σεζόν» σημειώνει ο Σύλλογος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.