«Ντροπαλος» ο Δημαρχος Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Δεν θέλησε να «ανοίξει» τα χαρτιά του, για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, όταν ερωτήθηκε για αυτό την Δευτέρα, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου που σχεδιάζεται στην πόλη μας.
 
Βέβαια ο ίδιος έχει επανειλημμένα αφήσει να εννοηθεί, συνήθως εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι θα διεκδικήσει για τρίτη φορά τη διοίκηση του Δήμου, αν και μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχουν γίνει σημαντικές πολιτικές κινήσεις ενόψει των εκλογών.
 
Το παρασκήνιο βέβαια είναι πάντα έντονο, όμως όλοι οι σχεδιασμοί των πολιτικών ανδρών (και γυναικών) γινόταν ουσιαστικά σε κινούμενη άμμο, λόγω των ήξεις αφήξεις του Υπουργείου Εσωτερικών με την ημερομηνία των εκλογών, αλλά και την αβεβαιότητα που φέρνει ο νέος εκλογικός νόμος.
 
Όμως με την ημερομηνία των εκλογών να έχει πλέον, πλην απροόπτου, σταθεροποιηθεί, οι επίδοξοι διεκδικητές των αυτοδιοικητικών θώκων θα πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν τις αποφάσεις τους, όποιες και αν είναι αυτές…K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.