Και παλι καλα να λεμε στην Κομοτηνη…

Απαρατήρητα

Αίσθηση προκάλεσε στην κοινωνία της Ξάνθης η επίθεση του γιου του αντιδημάρχου των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θωμά Ηλιάδη στον επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «Κοινωνία Δημοτών» κ. Μανώλη Φανουράκη.
 
Η επίθεση φέρεται να είχε ως αφορμή την κριτική που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος από την παράταξη, σε σχέση με την επανεκσκαφή δρόμου στην πόλη της Ξάνθης, ο οποίος είχε πρόσφατα στρωθεί με άσφαλτο αλλά μετά από λίγες μέρες ξεκίνησαν εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ.
 
Ο 33χρονος γιος του αντιδημάρχου, πήγε το βράδυ της Κυριακήςστο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Φανουράκη και φέρεται να τον γρονθοκόπησε, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό αυτί και το μάτι, ενώ τον ακολούθησε εντός του καταστήματος.
 
Με την εισαγγελία Ξάνθης να έχει διατάξει προανάκριση, η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια, όμως και μόνο το γεγονός ότι μια δημοτική αντιπαράθεση ξέφυγε από τα όρια και έφτασε στο σημείο του προσωπικού, ιδιαίτερα σε μια μικρή πόλη όπως η Ξάνθη, δείχνει πως τα στεγανά, τα οποία να πούμε και του στραβού το δίκιο πάντα έμπαζαν, έχουν πλέον αρχίσει να δείχνουν, αν και ελπίζουμε ότι πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός.
 
Θα κλείναμε λέγοντας ότι ευτυχώς στην Κομοτηνή δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο, αλλά επειδή δυστυχώς κάθε φορά που λέμε κάτι καλό τείνουμε στη συνέχεια να εκπλησσόμαστε δυσάρεστα, θα ευχηθούμε να μην έχουμε άλλα τέτοια φαινόμενα, και να μείνουμε μόνο σε αυτό! Κ.Μ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.