«Μπριζολακια»: Μια Ξυλαγανιωτικη επιχειρηση κανει το ντεμπουτο της

Απολαύστε παγωμένη μπύρα και λαχταριστές λιχουδιές κάτω από τη δροσιά του πλατάνου

Η παγωμένη μπύρα είναι μεγάλη απόλαυση, ειδικά μες στην καρδιά του καλοκαιριού με την θερμοκρασία να χτυπά «κόκκινο». Την λύση για όσους δεν βρίσκονται σε κάποιο νησί ή παραλία, προσφέρει το εστιατόριο «Μπριζολάκια» στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Οι ιδιοκτήτες, τέσσερις φίλοι με πολύ μεράκι για καλό φαγητό οι κκ Χρήστος Δεληγιώργης, Γιάννης Ζωίδης, Χρήστος Μανωλτσίδης και Μιχάλης Σαπουντζής άπλωσαν τραπεζάκια κάτω από την φυλλωσιά του πλατάνου και μας περιμένουν να απολαύσουμε μπριζολάκια, γεμιστό λουκάνικο με φέτα ή τις υπόλοιπες λιχουδιές που προσφέρει ο κατάλογός τους, συνοδεία παγωμένης Βεργίνας βαρέλι, Lager ή Weiss.
 

Μία Ξυλαγανιώτικη επιχείρηση που κάνει το ντεμπούτο της και σίγουρα θα  γίνει στέκι για όλους τους καλοφαγάδες αλλά και τους λάτρεις της «στρόγγυλης θεάς», αφού όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ προβάλλονται ζωντανά στην πιο δροσερή γωνιά της πόλης.
 

Και για όσους προτιμούν να δοκιμάσουν τα νέα είδη στο μενού από την άνεση του σπιτιού τους, υπάρχει η δυνατότητα delivery με ένα απλό τηλεφώνημα!
 
Εστιατόριο «Μπριζολάκια»
Πλατεία Ειρήνης 41, Κομοτηνή
2531 030700

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.