Συνεχεια στις καταγγελιες για την κατασταση των δημοσιων χωρων του Δημου

Κάτοικος του οικισμού των Αγίων Θεοδώρων εκφράζει την αγανάκτησή του και εφιστά την προσοχή για τυχόν νέα ατυχήματα

Συνέχεια στις καταγγελίες για την κατάσταση των δημόσιων χώρων του Δήμου Κομοτηνής δίνει σήμερα αναγνώστης του «ΠτΘ» με σχετικό φωτογραφικό υλικό, αυτή τη φορά από τον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία έρχεται σε συνέχεια του πρόσφατου τραυματισμού μικρού συμπολίτη μας στον αύλειο χώρο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής και της συζήτησης που έχει ανοίξει στον δημόσιο λόγο σχετικά με την επικινδυνότητα των δημόσιων χώρων, η κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων είναι τουλάχιστον επικίνδυνη.
 

Σκουριασμένες κούνιες, σπασμένα κάγκελα, γυμνά καλώδια σε πίνακα ρεύματος αλλά και τρύπες στο έδαφος «φωτογραφίζουν» την υφιστάμενη κατάσταση, η οποία μάλιστα επεξηγείται από τον αποστολέα της σχετικής καταγγελίας, ο οποίος ως γονιός εκφράζει την αγανάκτησή του για την «αδιαφορία» όπως επισημαίνει των τοπικών και δημοτικών αρχών.
 
Αυτούσια η καταγγελία έχει ως εξής «Με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό του παιδιού αλλά και με την αγανάκτηση να περισσεύει πια, σας αποστέλλω την κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων η οποία είναι άκρως επικίνδυνη καθώς στους χώρους αυτούς παίζουν καθημερινά και κυρίως τώρα τους θερινούς μήνες παιδιά. Παρακαλώ αν θέλετε να αναδείξετε το θέμα γιατί ως γονιός κουράστηκα με την αδιαφορία των τοπικών και δημοτικών αρχών. Μιλάμε για παιδιά, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ».
 

Να υπενθυμίσουμε ότι για την υφιστάμενη κατάσταση στον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων, και συγκεκριμένα για αυτήν που επικρατεί στο δημοτικό σχολείο του οικισμού είχε αναφερθεί στην σχετική της παρέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς…η Πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου που είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο σημείο «σημείο κινδύνου και εστία μόλυνσης για τα μικρά παιδιά», αναφέροντας το ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της υφιστάμενης κατάστασης πολλών δημοσίων χώρων του δήμου μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.