Μικρη καφετι σκυλιτσα αναζητει την παντοτινη της οικογενεια

Η υιοθεσία της επείγει λόγω λήξης της προσωρινής της φιλοξενίας

Μία πανέμορφη καφετί σκυλίτσα, τσαχπίνα και παιχνιδιάρα, μόλις 7 μηνών αναζητεί την παντοτινή της οικογένεια.

Δυστυχώς, ακολουθώντας το παράδειγμα χιλιάδων πλασμάτων, που γεννιούνται ή αφήνονται στον δρόμο, η ίδια γεννήθηκε και ήταν αδέσποτη μέχρι την στιγμή που νεαρή φοιτήτρια στην πόλη μας την βρήκε και ανέλαβε προσωρινά την φροντίδα της. Ωστόσο λόγω και των θερινών διακοπών, η αναχώρηση της κοπέλας για το πατρικό της, σημαίνει και το τέλος της προσωρινής φιλοξενίας για την όμορφη τετράποδη η οποία θα μείνει και πάλι στον δρόμο, αν δεν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει και να την φροντίσει.

Η εικονιζόμενη μικρή λοιπόν αναζητεί σπιτικό, ικανό να δεχθεί όλη την αγάπη που κρύβει μέσα της και την οποία ωστόσο δείχνει σε όποιον της προσφέρει ένα χάδι. Είναι ήσυχη, φιλική και εξαιρετική με τα παιδιά αλλά και την συμβίωση με άλλα σκυλάκια.

Θα δοθεί στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη, εμβολιασμένη, με Microchip και όλα τα απαραίτητα έγγραφα από το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής.

Ας προσπαθήσουμε να της το ανταποδώσουμε!

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του «ΠτΘ» για τις απαραίτητες πληροφορίες επικοινωνίας.
 
Υ.Γ.: Μην ξεχνάτε ότι η νεαρή τετράποδη δεν είναι η μόνη που ελπίζει και περιμένει την παντοτινή της οικογένεια. Εκατοντάδες είναι τα ζωάκια εκείνα που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Κυνοκομείο της Κομοτηνής και αναμένουν να σας αποδείξουν ότι η ζωή με ένα ζώο μπορεί μόνο να γίνει ομορφότερη.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.