Ετοιμη να υποδεχθει παραθεριστες η παραλια Ιουλια

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις που συνοδεύουν την εγκατάσταση του μηχανισμού seatrack

Ολοκληρώθηκαν σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής οι παρεμβάσεις που σχεδίασε και υλοποίησε το Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης στην παραλία Ιουλία του Φαναρίου. Το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό, αφού φέτος πραγματοποιήθηκε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στον χώρο.

Ξύλινοι διάδρομοι για τα αμαξίδια και τους συνοδούς, ράμπα εισόδου, σήμανση και οριοθέτηση τριών θέσεων στάθμευσης, σκίαστρο σε ξύλινη εξέδρα για ξεκούραση μετά το μπάνιο, αποδυτήρια με τοποθέτηση σπαστού βραχίονα, τοποθέτηση ειδικού wc τουαλέτας για ΑμεΑ, με σήμανση σε 5 γλώσσες για την λειτουργία του μηχανισμού αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα και πινακίδα ένδειξης του χώρου επί του δρόμου, συνθέτουν τις παρεμβάσεις που έγιναν στην πλαζ.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο καλεί τα ΑμεΑ «για την ασφαλή κολύμβηση να έχουν πάντα συνοδούς και ξεχωριστά τηλεκοντρόλ έκαστος. Μην βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να πάτε για μπάνιο και δεν έχετε τηλεκοντρόλ. Για την απόκτηση τηλεκοντρόλ επικοινωνήστε με τον πρόεδρο των ΑμεΑ Ροδόπης κ. Τρύφωνα Καρούντζο (τηλ. επικοινωνίας 6972374996), καθώς και των κλειδιών των αποδυτηρίων ένδυσης και της τουαλέτας .Το κάθε άτομο με αναπηρία θα έχει αποκλειστικά δικά του».

«Καλά μας μπάνια με την προσωπική υπόσχεση ότι θα το κρατήσουμε το seatrack όσo o καιρός θα ευνοεί» επισημαίνει σε μήνυμα του ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Τρύφωνας Καρούντζος, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μουρτίδη και στον υπάλληλο του δήμου Βαγγέλη Σιδερά «γι’ αυτό το όμορφο μηχανισμό που παρουσιάζουμε φέτος».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.