Παραβιασαν την τουαλετα ΑμεΑ στην παραλια Ιουλια του Φαναριου

Απαρατήρητα

Το Φεστιβάλ Φαναρίου μπορεί να ολοκληρώθηκε με αρκετά ικανοποιητική επισκεψιμότητα, έχοντας προσφέρει ένα τριήμερο διασκέδασης για ντόπιους και τουρίστες, μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στην σελίδα του «Σωματείου ΑμεΑ Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης», όμως, ήρθε για να μας βάλει σε σκέψεις. Η φωτογραφία δείχνει την παραλία Ιουλία γεμάτη σκουπίδια και πλαστικά, μία εικόνα που υποβιβάζει μία από τις πιο όμορφες γωνιές της Ροδόπης που αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλο τον Έβρο και γειτονικές χώρες.

Η προσπάθεια των διοργανωτών σαφώς και ήταν να αναδειχθεί ο τόπος μας. Πώς όμως θα γίνει κάτι τέτοιο αν εμείς οι ίδιοι δεν καταβάλλουμε την στοιχειώδη προσπάθεια, έστω για να διατηρήσουμε τις παραλίες που τόσο παινεύουμε καθαρές;Η συνέχεια των όσων διαβάσαμε στην περιγραφή της εικόνας ήρθε για να μας προβληματίσει ακόμα περισσότερο, αφού σε αυτήν καταγράφεται η παραβίαση της τουαλέτας για τα άτομα με αναπηρία που είχε τοποθετηθεί στην παραλία, ενώ προειδοποιεί για μηνύσεις σε περίπτωση βανδαλισμού του μηχανισμού αυτόνομης πρόσβασης στην θάλασσα.

«Για να ολοκληρώσουν την πολιτιστική τους παιδεία παραβίασαν και την τουαλέτα για τα άτομα με αναπηρία που έχουμε τοποθετήσει στην παραλία Ιουλία για τον μηχανισμό seatrack. Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ως πρόεδρος των ΑμεΑ Ροδοπης, σε οποιονδήποτε βανδαλισμό στο μηχανισμό αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για τα ΑμεΑ, το Σωματείο σε επαφή με τους νομικούς μας θα προβούμε σε μήνυση και αγωγή. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Τρύφωνας Καρούντζος. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.