Τα 10 χρονια της Σχολης Χορου “Let’s Dance” «χορεψαν» 180 χορευτες και χορευτριες

Ταξίδι στον χρόνο, χορός, συγκίνηση και …μία πρόταση γάμου στην καταληκτική για φέτος παράσταση της Σχολής

Οι καλύτερες στιγμές, χορογραφίες και άνθρωποι των δέκα χρόνων ζωής και λειτουργίας της Σχολής Χορού “Let’s Dance”αναβίωσαν το βράδυ της Πέμπτης, 21 Ιουνίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της Κομοτηνής.
 

Από την σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου, με αφορμή την ετήσια καταληκτική εκδήλωση της Σχολής, πέρασαν περισσότεροι από 180 χορευτές  και χορεύτριες, καθηγητές χορού, αλλά και συνοδοιπόροι της “Let’s Dance” από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έως και σήμερα, υπό τον συντονισμό των κ.κ. Ειρήνης Βλαχοπούλου και Χρήστου Δαλκυριάδη.
 

Άλλωστε η φετινή εκδήλωση της Σχολής ήταν εορταστική και επετειακή, προς τιμήν όλων όσων κατάφεραν με την «συνεισφορά» τους στην σχολή, αυτή να αγγίξει τα 10 χρόνια επιτυχιών και συνεχούς εξέλιξης, μεγάλο κομμάτι των οποίων, ήταν παρόντες για να χειροκροτήσουν τους υφιστάμενους μαθητές της σχολής αλλά και να παραλάβουν τα βραβεία που είχαν ετοιμάσει ειδικά γι’ αυτήν την βραδιά η ιδιοκτήτρια κ. Βενετία Λασκαρίδη αλλά και οι συντελεστές της εκδήλωσης.
 

Μία εκδήλωση που τα είχε όλα, κυρίως χορό αντιπροσωπευτικό δείγμα των όσων διδάσκονται στην Σχολή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, από τους λιλιπούτειους μέχρι και τους μεγαλύτερους μαθητές της σχολής, χαμόγελα, ταξίδι στον χρόνο μέσα από τις σχετικές προβολές – ενθυμήσεις που προβλήθηκαν, συγκίνηση και… μία πρόταση γάμου.
 

Ο Τάσος και η Μαρίνα, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο χορευτικό παρκέ της “Let’s Dance”.  Η αγάπη τους για το latin τους ένωσε στην σχολή, αλλά και στην ζωή όπως αποδείχθηκε περίτρανα, καθώς την ώρα της βράβευσής τους για την πορεία τους μέσα στην Let’s Dance, ο Τάσος ακολουθώντας την παράδοση, γονάτισε για να ζητήσει από την Μαρίνα να μοιραστούν και το υπόλοιπο της ζωής τους, εν μέσω χειροκροτημάτων και συγκίνησης.
 

Μία βραδιά γενικότερα έμπλεη συναισθημάτων, όπως αυτά της περηφάνιας και της συγκίνησης που διαφάνηκαν και από το χειροκρότημα του κόσμου. Ξεχωριστή στιγμή η χορογραφία που εκτέλεσαν άψογα η κ. Βενετία Λασκαρίδη με την κ. Δήμητρα Κοντοβά, η οποία είναι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου, με το ηχηρό μήνυμα πως ο χορός και η τέχνη δεν γνωρίζουν περιορισμούς.
 

Αντί επιλόγου το σύνολο των συμμετεχόντων ανέβηκε επί σκηνής για μία τελευταία κοινή χορογραφία, που αποτέλεσε και το  «αντίο» για τη φετινή χορευτική χρονιά, αλλά και την πρόσκληση για την συνέχεια του χορού από τον προσεχή Σεπτέμβρη. Μία χορογραφία που ολοκληρώθηκε με το κοινό μήνυμα που άλλωστε διαπνέει και την λειτουργία της σχολής και δεν είναι άλλο από το “Let’s Dance”.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.