Ο Ιωακειμ Ιωακειμιδης μας συστηνει τους «Κο & Κα Παπαπαρασκευα»

24-27 Ιουλίου στη Λέσχη Κομοτηναίων

«Κος & Κα Παπαπαρασκευά» τιτλοφορείται το νέο έργο του Ιωακείμ Ιωακειμίδη
η οποία θα παρουσιαστεί για 4 μέρες στην Λέσχη Κομοτηναίων, την Τρίτη 24, Τετάρτη 25, Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 21:00.

Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία καταστάσεων, με τον νεαρό ταλαντούχο Κομοτηναίο να επιλέγει αυτή τη φορά να μην ανέβει στη σκηνή αλλά να σκηνοθετήσει  το έργο, στο οποίο θα παίξουν οι Εμμανουέλα Καφετζοπούλου, Βασίλης Φραντζόπουλος, Κωνσταντίνος Κολάτσος, Αλεξάνδρα Στρουμπή μαζί τους οι Τερψιθέα Χαριτοπούλου, Κατερίνα Βουτσά, Πάνος Γιαγκίνης. 

Λίγα λόγια για την παράσταση 

Η Αναστασία περιμένει ανυπόμονη την επιστροφή του συζύγου της Στέφανου Παπαπαρασκευά στο σπίτι, μιας που σε λίγη ώρα θα τους επισκεφτούν οι κουμπάροι τους, Χάρης και Νικολέτα για δείπνο. Ο Στέφανος μετά την αργοπορία του, εξηγεί στην Αναστασία την περιπέτεια που είχε και προσπαθεί να την πείσει να ακυρώσει το δείπνο. Δυστυχώς για τον Κύριο και την Κυρία Παπαπαρασκευά ο Χάρης και η Νικολέτα δεν θα είναι οι μόνοι τους επισκέπτες. 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Ιωακείμ Ιωακειμίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έμμα Καφετζοπούλου
Σκηνογραφία: Πάνος Γιαγκίνης
Παίζουν: Εμμανουέλα Καφετζοπούλου, Βασίλης Φραντζόπουλος, Κωνσταντίνος Κολάτσος, Αλεξάνδρα Στρουμπή, Τερψιθέα Χαριτοπούλου, Κατερίνα Βουτσά, Πάνος Γιαγκίνης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.