Το πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα της 20ετιας στην Volley league

Ανταγωνιστικό πρόσωπο θέλει να δείξει η Α.Ε. Κομοτηνής

Η άνοδος της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στην Volleyleague μετά από 20 χρόνια “κορύφωσε” το ενδιαφέρον του κόσμου για το άθλημα του βόλεϊ, καθώς θα παρελάσουν από την πόλη μας οι μεγάλες ομάδες του ελληνικού αθλητισμού.
 
Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι η μεγάλη μάχη που γίνεται στο μεταγραφικό παζάρι της Volley league με τις ομάδες να πραγματοποιούν εξαιρετικές κινήσεις και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην πόλη μας μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου βόλεϊ.
 
Συγκεκριμένα, ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός, αφού ανανέωσε τη συνεργασία με τον προπονητή του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, απέκτησε τον Ραφαήλ Κουμεντάκη από τον ΠΑΟΚ, τον Φιλανδό πασαδόρο Έμι Τερβαπόρτι και είναι κοντά στην απόκτηση του Καναδού διαγώνιου Σμιτ και του διεθνή ακραίου Ανδρέα Φράγκου. Τέλος ανανέωσε τους Στεφάνου, Μπέμε και Ράουβερτινγκ.
 
Ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ, που έχασε τα σκήπτρα μετά από 3 χρόνια, θέλει να γυρίσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και για τον λόγο αυτό προχώρησε στην απόκτηση του Έλληνα σούπερ σταρ Δημήτρη Τζούριτς. Επιπλέον απέκτησε τους Τάσο Γάτση (κεντρικό), Κώστα Καπετανίδη (λίμπερο) και Ζένια Γκόρτσανιουκ (ακραίος) και είναι κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Φιλίποφ (πασαδόρος). Τέλος νέος προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά¨ είναι ο Σέρτζιου Στάνκου ενώ ανανέωσαν οι Τακουρίδης, Κωνσταντινίδης, Σακόγλου και Τερζής.
 
Ο Παναθηναϊκός, φαίνεται πως μετά την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ερασιτέχνη, θα είναι δυνατός και αυτό αποδεικνύουν οι μεταγραφικές κινήσεις. Μπόγιαν Γιορντάνοφ (διαγώνιος), Παναγιώτης Πελεκούδας (κεντρικός) και Δημήτρης Ζήσης (λίμπερο) μαζί με τον Γιώργο Πεντίδη (κεντρικός) ήταν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του “Τριφυλλιού” για να προστεθεί ο Άξελ Γιάκομπσεν, διεθνής Δανός πασαδόρος.
 
Η Α.Ε.Κ. εξασφάλισε φέτος μαζί με την δική μας Α.Ε. Κομοτηνής την άνοδο στην Volleyleague και θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Γκαρά (λίμπερο) ενώ συμφώνησε και με τον Γιώργο Τζιουμάκα.
 
Στις υπόλοιπες ομάδες, ο Ηρακλής ανανέωσε την συνεργασία με τον προπονητή του Γιάννη Ορφανό ενώ οι υπόλοιπες κινούνται ακόμα σε ρηχά νερά.
 
Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, αφού ανανέωσε την συνεργασία με τον προπονητή της ανόδου Ηλία Κρεούζη, ανανέωσε την συνεργασία με τον Σταύρο Αρχοντούδη ενώ απέκτησε τον Βραζιλιάνο Πασαδόρο Πάουλο Ρενάν Μπερτασόνι και τον Διαγώνιο από την Ρουάντα Νέλσον Μιουράνγκουα.
 
Φέτος το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πολύ δυνατό και είναι πολύ σημαντικό ότι η Κομοτηνή θα βρίσκεται στα σαλόνια…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.