Μουσικη μυσταγωγια για καλο σκοπο

Η βραδιά που οργάνωσαν η Πολιτιστική Κίνηση ν.Ροδόπης και η ΔΚΕΠΠΑΚ για την ενίσχυση του έργου του παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Μία συναυλία με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου στην δράση και το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινική Εταιρείας, πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής, 17 Ιουνίου, η Πολιτιστική Κίνηση ν. Ροδόπης, η ΔΚΕΠΠΑΚ και το παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στον αύλειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων.
 
Με φιλοξενούμενες καλλιτέχνιδες, δύο εξαιρετικές νέες φωνές της εγχώριας μουσικής σκηνής της κ.κ. Ναταλία Λαμπαδάκη και Λένα Τζαμπάζη, οι οποίες «ηγήθηκαν» της προσπάθειας μέσα από τις φωνές τους.
 

Μία συναυλία την πρωτοβουλία της οποίας όπως εξήγησε η γραμματέας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο παράρτημα της Ροδόπης κ. Εύη Σακελλάρη, είχε η κ. Δώρα Κάσσα, γραμματέας της Πολιτιστικής Κίνησης ν. Ροδόπης με στόχο κυρίως την ενίσχυση του ταμείου του παραρτήματος για την ενίσχυση του έργου.
 

Εξ ου και τα έσοδα της συναυλίας, που συγκεντρώθηκαν στο κουτί ελεύθερης συνεισφοράς που υπήρχε στην είσοδο, διατέθηκαν στο παράτημα Ροδόπης, ένα μεγάλο μέρος των δράσεων του οποίου, πέραν φυσικά της παροχής κάθε δυνατής βοήθειας στους πάσχοντες συμπολίτες μας, είναι και η ευαισθητοποίηση του κοινού, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νομού μας.
 
Η κ. Σακελλάρη θέλησε εκ μέρους του συνόλου των συντελεστών της προσπάθειας να απευθύνει ξεχωριστά ευχαριστώ στον κόσμο που έδωσε το «παρών» δηλώνοντας ικανοποιημένη από την προσέλευση και υπογραμμίζοντας πως «ο κόσμος της Ροδόπης μας στηρίζει πάντα γεγονός που για εμάς αποτελεί ξεχωριστή και μεγάλη τιμή».
 

Μία βραδιά που συνδύασε την μουσική μυσταγωγία με έναν πολύ σημαντικό σκοπό, η οποία κρίθηκε επιτυχημένη, τόσο ως προς την κινητοποίηση όσο και ως προς την κατανόηση του σπουδαίου έργου αλλά και της ανάγκης στήριξης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, η οποία συνεχίζει αδιάλειπτα τη δράση της παρά τις δυσκολίες των καιρών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.