Παραπονα πολιτων για τα κουνουπια

Η ενεργοποίηση των πολιτών καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας του προγράμματος η απάντηση της αντιπεριφέρειας Ροδόπης

Καίτοι όπως αποτυπώνεται στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα που δημοσιεύει κάθε εβδομάδα η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης για τους ψεκασμούς που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών οι δράσεις είναι συνεχείς, πολλά είναι τα παράπονα πολιτών που λαμβάνουμε καθημερινά. Περισσότερο από κατοίκους οικισμών και λιγότερο από κατοίκους της Κομοτηνής είναι η αλήθεια, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις είναι υπαρκτά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης σε δήλωσή του, έσπευσε να κατευνάσει τα παράπονα των πολιτών, σημειώνοντας ότι το έργο καταπολέμησης κουνουπιών εξελίσσεται μεθοδικά και με εντατικούς ρυθμούς στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας. Ο ίδιος παράλληλα εξήρε την σημασία της συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων αλλά και της ενεργοποίησης των πολιτών, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για καθοριστικούς παράγοντες της επιτυχίας του φετινού προγράμματος καταπολέμησης. «Η δράση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κουνουπιών, μας αφορά όλους. Συνδέεται άμεσα με τον τουρισμό, την οικονομία της περιοχής και ευρύτερα της Περιφέρειας μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, οι περιοχές παρέμβασης του πρoγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στη Ροδόπη για το υπόλοιπο της εβδομάδας έχουν ως εξής:

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20.06.2018 ΠΕΜΠΤΗ 21.08.2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.06.2018
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΣΤΙΚΟ-ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΟ-ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΔΗΜΗ ΠΑΓΟΥΡΙΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ ΔΟΥΚΑΤΑ ΑΓ.ΘΕΩΔΟΡΟΙ ΙΤΕΑ ΠΟΡΠΗ ΚΑΛΛΙΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΛΙΣΤΗ ΓΛΥΚΟΝΕΡΙ Μ.Μ ΚΡΑΝΟΒΟΥΝΙ ΦΑΝΑΡΙ (ΛΙΜΑΝΙ) (ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΑΚΜΑΙΟΚΤΟΝΙΑ)
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΣΤΙΚΟ-ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΟ-ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΣΤΙΚΟ-ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΟ-ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΣΜΙΟ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΣΤΙΚΟ-ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΟ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΡΙΑΝΑ ΑΡΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.