10 χρονια γεματα αμετρητα χορευτικα βηματα για την σχολη «Let’s dance»

Το γιορτάζει με μία παράσταση που… θα τα έχει όλα! - Βενετία Λασκαρίδη «Θα θυμηθούμε ξεχωριστές στιγμές, τιμώντας, ταυτόχρονα, αγαπημένους ανθρώπους»

Με μία μεγάλη εορταστική εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει το τέλος της φετινής χορευτικής σεζόν αλλά και τα 10 χρόνια παρουσίας της  μας καλεί να γιορτάσουμε η ιδιοκτήτρια της σχολής χορού «Let’s dance», κ. Βενετία Λασκαρίδη την Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.
 
Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα με 180 άτομα να ανεβαίνουν στην σχολή ταυτόχρονα για την τελική χορογραφία, ενώ λιλιπούτιοι χορευτές από τα παιδικά τμήματα θα κλέψουν τις καρδιές μας παρουσιάζοντας την δουλειά που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
 
H «Let’s dance» δεν είναι μόνο μία σχολή χορού, είναι μία οικογένεια και μέσα σε αυτά 10 χρόνια έχουν περάσει από αυτήν μαθητές που πλέον έχουν λάβει τον ρόλο του δασκάλου, κάνοντας την περήφανη, όπως εκμυστηρεύθηκε η χορεύτρια και χορογράφος σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» του «Ράδιο Παρατηρητής».
 
Η φετινή ετήσια παράσταση της σχολής χορού «Let’s dance» έχει μία μεγάλη ιδιαιτερότητα, αφού αφορά τα 10α γενέθλια της σχολής, σχολίασε η κ. Βενετία Λασκαρίδη και πέραν από τις χορογραφίες που δούλεψαν τα μέλη της αυτήν την χρονιά θα θυμηθούν παλαιότερες χορογραφίες, αμέτρητα χορευτικά βήματα, διασκεδαστικά πάρτυ, βραβεία και συμμετοχές σε αγώνες…
 
Στο τέλος της εκδήλωσης θα βραβευτούν παλιοί μαθητές της σχολής που έδωσαν το πιο όμορφο δώρο στην δασκάλα τους! «Έχουμε σκοπό να φιλοξενήσουμε πολλά παιδιά που έχουν διανύσει μία ολόκληρη δεκαετία μαζί μας στην σχολή ήδη από τον πρώτο χρόνιο λειτουργίας της και πολλά από αυτά έχουν πλέον αναλάβει τον ρόλο του δασκάλου, κάνοντάς με περήφανη», υπογράμμισε θερμά. «Πιστεύω ότι η παράσταση θα προκαλέσει γέλιο και συγκίνηση, μιας και θα θυμηθούμε ξεχωριστές στιγμές, τιμώντας, ταυτόχρονα, αγαπημένους ανθρώπους» πρόσθεσε. 

Βενετία Λασκαρίδη «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω στιγμές, αφού ακόμα και οι δυσάρεστες έγιναν μελλοντικά μαθήματα που μας οδήγησαν σε επιτυχίες» 

Η κ. Βενετία Λασκαρίδη αν και έχει πολλές ζεστές και οικογενειακές αναμνήσεις, κάποιες χαρούμενες και κάποιες  δύσκολες, επιλέγει να «κρατά» μόνο τα καλά. «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο κάποιες από τις στιγμές, αφού ακόμα και οι δυσάρεστες έγιναν μελλοντικά μαθήματα που μας οδήγησαν σε επιτυχίες», συνέχισε κάνοντας λόγο στη συνέχεια σε όλες τις επιτυχημένες συμμετοχές στο διαγωνιστικό κομμάτι αλλά και τα βραβεία που κατέκτησε η σχολή. 

«Αυτοί που αποτελούν τις πιο ευχάριστες στιγμές είναι οι μαθητές μου που εξελίχθηκαν περνώντας από την σχολή» 

Δεν θα μπορούσε, όμως, να μην σταθεί στην πρόοδο των μαθητών της, αφού μέσα από τα 10 χρόνια ποιοτικής παρουσίας στην εκπαίδευση κατάφερε, όπως προαναφέρθηκε, πολλοί από αυτούς να αναλάβουν τον ρόλο του δασκάλου. «Νομίζω ότι αυτοί που αποτελούν τις πιο ευχάριστες στιγμές που θυμάμαι από την ‘Let’s dance’ είναι οι μαθητές μου που εξελίχθηκαν περνώντας από την σχολή, αλλά και οι γονείς των μικρών παιδιών που επωφελήθηκαν βλέποντας τη δουλειά μας», συνέχισε κάνοντας έναν απολογισμό της δεκαετίας που πέρασε. 

Μία μεγάλη οικογένεια που μοιράζεται αξέχαστες στιγμές 

Η σχολή χορού άλλαξε τοποθεσία, αλλά όχι μόνο. «Αυτά τα 10 χρόνια η σχολή ωρίμασε και μαζί της ωριμάσαμε κι εμείς», εξήγησε για να πληροφορήσει ότι πλέον στην «Let’s dance» μπορεί κανείς να συνδυάσει άνετα μαθήματα χορού και γυμναστικής κάθε είδους, αλλά το πλέον σημαντικό για την ιδιοκτήτρια είναι πως έχει πάψει πλέον να είναι ένας χώρος άθλησης και έχει μετατραπεί σε μεγάλη οικογένεια που μοιράζεται αξέχαστες στιγμές. 

Hip hop, latin, pole dancing, μοντέρνος χορός και παιδικά τμήματα με 180 χορευτές 

Όλο αυτό το ζεστό και ανθρώπινο κλίμα θα προσπαθήσει να μας μεταφέρει η ίδια πάνω στην σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής με 180 άτομα να ανεβαίνουν στην σκηνή για την τελική χορογραφία – 40 από συνεργαζόμενη σχολή της Ξάνθης –  ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει από hip hop, latin, pole dancing και μοντέρνο χορό μέχρι επίδειξη των παιδικών τμημάτων από λιλιπούτιους χορευτές. 

«Ελπίζω μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να απολαύσουμε ακόμα περισσότερες τέτοιες μοναδικές στιγμές» 

Η  κ. Βενετία Λασκαρίδη κλείνοντας κάλεσε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην τελική εκδήλωση και γιορτή για τα 10α κεράκια της «Let’s dance» κλείνοντας με μία ευχή. «Ελπίζω μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να απολαύσουμε ακόμα περισσότερες τέτοιες μοναδικές στιγμές και να βλέπω τους μικρούς μου μαθητές να εξελίσσονται σε δασκάλους ξεπερνώντας  με»!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.