Το μυθιστορημα «Αμαλια» του Σπυρου Πετρουλακη παρουσιαζεται στην Κομοτηνη

Στη αυλή του Βαρόσι την Παρασκευή 15 Ιουνίου

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο «Αμαλία» παρουσιάζουν την προσεχή Παρασκευή, 15 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην αυλή του Βαρόσι Art Cafe (Τσανακλή 8) τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» και οι εκδόσεις «Μίνωας», με την αρωγή του Συλλόγου Κρητών Κομοτηνής “Ο Ψηλορείτης”.
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Άση Κιούρα και ο συγγραφέας. Η συγγραφέας και μουσικός Λεύκη Σαραντινού θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου και θα πλαισιώσει μουσικά την βραδιά. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των έργων του. 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα 

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, από τα οποία κατάγεται. Ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά, παίζοντας ούτι, τραγουδώντας, γράφοντας μουσικές και στίχους για εκείνον και όλο τον κόσμο. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά. Τις καλύτερες ώρες του τις περνάει παίζοντας με τα παιδιά του, την Ειρήνη εννέα ετών που τον διαβεβαιώνει ότι «εγώ θα βαριόμουν να διαβάσω τόσο μεγάλο βιβλίο», και τον Κωνσταντίνο, επτάχρονο κυνηγό δεινοσαύρων και άλλων μοχθηρών δράκων. Γράφει και αφηγείται παραμύθια πειράζοντας τον κόσμο. Ανακατεύει τα πράγματα και είναι αυτός που βάζει τους ψύλλους στα άχυρα. Είναι προπονητής και Πανελληνιο­νίκης στο Taekwondo, όπου κατέχει 6 Dan. Έχει ασχοληθεί με τη φωτογραφία, την αναρρίχηση και τις καταδύσεις. Το πρώτο του CD με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών είναι στα σκαριά. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του Το παράθυρο της Νεφέλης (2014 ), Η εξομολόγηση (2015), Η Παναγιά της φωτιάς (2016), Το τελευταίο δαχτυλίδι (2017), καθώς και τα βιβλία του για παιδιά Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014), Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015), Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας (2016) και Η συνταγή της ευτυχίας (2016). 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Δεν ξέρω αν πίσω από τα φαινόμενα ζει και σαλεύει μια μυστική, ανώτερή μου ουσία.
Κι ούτε ρωτώ, δε με νοιάζει».
Νίκος Καζαντζάκης

ΣHΜΕΡΑ:
Ένας serial killer εκτελεί τελετουργικά τα θύματά του, όλα ανήλικα κορίτσια, αφήνοντας ως υπογραφή μια κάρτα ταρό που απεικονίζει τον Πεντάκτινο Ιππότη.
Ο αστυνόμος Αριστείδης Καππαρός, αντιμέτωπος με τη δυσκολότερη υπόθεση της καριέρας του, κυνηγά τον δολοφόνο ισορροπώντας στα όρια του χρόνου.
Καθώς η κλεψύδρα αδειάζει, ζωές κρέμονται από μια λεπτή κλωστή…

35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:
Μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της γιαγιάς της, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με μια ιδιότυπη κληρονομιά.
Ωστόσο, ούτε η ίδια γνωρίζει αν πρόκειται για ευχή ή κατάρα.
Το δάσος, που ως τότε ήταν το καταφύγιό της, πλέον δεν μπορεί να την κρύψει.
Τώρα τρέχει.
Για να σωθεί…

«Ιδιαίτεροι» άνθρωποι εξουσιάζουν τους αδύναμους.
Μπορούν να ορίσουν το Καλό και το Κακό;

Ο συγγραφέας παρασύρει τους αναγνώστες σε ένα μυστηριακό μονοπάτι σωστών επιλογών και πλάνης.
Άραγε ένα αχνό φως, σαν την καύτρα του τσιγάρου, είναι ικανό να φωτίσει αρκετά το σκοτάδι;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.