Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε» και «Με αγάπη, Σάιμον» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού γι’ αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis.  Ο λόγος για την περιπέτεια φαντασίας «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε», την δραματική «Με αγάπη, Σάιμον» και το θρίλερ «Ένα ήσυχο μέρος».
 
Παράλληλα συνεχίζουν την πορεία τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η δεύτερη περιπέτεια του γνωστού υπερήρωα της Marvell «Deadpool» και η περιπέτεια «Μετά την καταιγίδα» υπό τη σκηνοθετική ματιά του Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ.
 
Τέλος για το Σαββατοκύριακο το «μενού» ενισχύεται με την ταινία animation «Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας 2». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε

Έχουν περάσει τρία χρόνια αφότου το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινοσαύρους που το έσκασαν από τα κλουβιά τους, σπέρνοντας τον τρόμο. Η νήσος Νούμπλαρ έχει τώρα εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν και η Κλερ ηγούνται μιας προσπάθειας να διασώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από το επερχόμενο καταστροφικό συμβάν. Ο Όουεν θέλει να βρει την Μπλε, την επικεφαλής ράπτορα, που ακόμα αγνοείται στην άγρια φύση, και η Κλερ έχοντας αποκτήσει σεβασμό για αυτά τα πλάσματα, βάζει σκοπό της ζωής της να τα σώσει. Φτάνοντας στο νησί κι ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, η σταυροφορία διάσωσης αποκαλύπτεται πως συνιστά μια συνωμοσία που απειλεί να οδηγήσει τον πλανήτη μας πίσω στους προϊστορικούς χρόνου

Ένα ήσυχο μέρος
 
Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια τετραμελής οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα μπορεί να σημάνει το τέλος… 

Με αγάπη, Σάιμον
 
Όλοι αξίζουν μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Για τον 17χρονο Σάιμον Σπάιερ όμως τα πράγματα είναι λίγο περισσότερο πολύπλοκα: Ακόμα δεν έχει πει στους γονείς ή στους φίλους του πως είναι ομοφυλόφιλος και δεν έχει ιδέα για την πραγματική ταυτότητα του ανώνυμου συμμαθητή του που έχει ερωτευτεί μέσω διαδικτύου. Η προσπάθεια να λύσει αμφότερα τα προβλήματα αποβαίνει αστεία, τρομακτική και του αλλάζει μια για πάντα τη ζωή. 

Μετά την καταιγίδα
 
Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Τάμι Όλντμαν ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το σκάφος τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά. 
 
Deadpool 2
 
Μετά από μια σχεδόν θανάσιμη επίθεση από αγελάδες, ένας παραμορφωμένος ιδιοκτήτης καφετέριας αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν της Κολοπετινίτσας. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό προβληματάκι σε αυτό, καθώς ο Ουέιντ έχει χάσει την αίσθηση της γεύσης. Ενώ προσπαθεί να ξαναβρεί την όρεξη για ζωή – αλλά και μια χρονομηχανή – ο Γουέιντ θα παλέψει με νίντζα, με την ιαπωνική μαφία Γιακούζα και με ένα τσούρμο ερεθισμένα σκυλιά, καθώς ταξιδεύει στον κόσμο για να ανακαλύψει την αξία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης – ανακαλύπτοντας την όρεξη για περιπέτεια και αποκτώντας τον πολυπόθητο τίτλο του Καλύτερου Εραστή στον κόσμο.  

Μόνο σήμερα και αύριο 

Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας 2

Ο σκίουρος Σάρλι και η παρέα του επιστρέφουν. Και πάλι πίσω στο Όκτον, όπου ο δόλιος δήμαρχος έχει αποφασίσει να ισοπεδώσει το πάρκο Ελευθερίας και να χτίσει ένα επικίνδυνο λούνα-παρκ στη θέση του. Ο Σάρλι και η συμμορία των παρακατιανών ζώων ενώνονται με κοινό σκοπό να σώσουν το σπίτι τους, να ισοπεδώσουν αυτοί τον δήμαρχο, και να πάρουν πίσω το πάρκο. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.