Εγκαινια του Κεντρου Διημερευσης και Ημερησιας Φροντιδας του Συλλογου Μεριμνας ΑμεΑ Νοητ. Υστερησης Ν. Ροδοπης «Αγιοι Θεοδωροι»

Το Σάββατο 9 Ιουνίου

Ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», κατόπιν έντονων και συνεχών προσπαθειών, εξοπλισμένος με την ελπίδα και την ανιδιοτελή αγάπη του προς τα ΑμεΑ, τις πρωτοβουλίες και την αιγίδα ιδιωτικών και δημόσιων φορέων και την αξιοθαύμαστη συμβολή των απλών πολιτών, πραγματοποίησε επιτυχώς ένα μεγάλο όνειρό του, τη στεγαστική του αυτονομία, μέσω της ανέγερσης του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) στο Αγρόκτημα Υφαντών Δ. Κομοτηνής.
 
Έχοντας ως δικό του «Άστρο της Βηθλεέμ» και καθοδηγητή τις ανάγκες του κάθε ενός ΑμεΑ ξεχωριστά, κατάφερε, πάρα τις όποιες σύγχρονες δυσκολίες, να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη Δομή, κατάλληλη να παρέχει ψυχαγωγία, εκπαίδευση, δραστηριότητες, φροντίδα, ενδιαφέρον και αγάπη στα «παιδιά της», τα ΑμεΑ.
 
Όντας, λοιπόν, ο Σύλλογος ιδιαίτερα χαρούμενος, προσκαλεί όλους στα εγκαίνια του Κ.Δ.Η.Φ. στο Αγρόκτημα Υφαντών (επαρχιακή οδός Κομοτηνής – Ιάσμου, όπισθεν του Βράχου) στις 9 Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00, προκειμένου να γίνουν κοινωνοί της χαράς του και του νεογέννητου έργου του.    
 
Info
Συμβολική τιμή εισόδου: 5 ευρώ. Περιλαμβάνεται φαγητό, ποτό/αναψυκτικό, μουσική και χορό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.