Το διημερο 20-21 Ιουλιου το 4ο Ανταμωμα Μπογιαλικιωτων Βορειας Θρακης στον Αγιο Αθανασιο Δραμας

Με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής και του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Προσκυνητών

Το 4ο Αντάμωμα Μπογιαλικιωτών  Βόρειας Θράκης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διήμερο 20-21 Ιουλίου στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας. Σε διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου Δράμας «Βοϊράνη», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και τον Δήμο Δοξάτου.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων κατά την έναρξη του διημέρου το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο παραδοσιακών χορών (Βορ.Θράκης) από τους κ.κ. Γιάννη και Δήμο Πραντζίδη με την συνοδεία του συγκροτήματος «Θρακόμελο», ενώ στο τέλος αυτού θα πραγματοποιηθεί Θρακιώτικο γλέντι.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος θέλει αρκεί να το δηλώσει έγκαιρα (τηλεφωνικά, τελευταία ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/6/18 στο 6979331608) για να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας .

Ακολούθως το Σάββατο 21 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο Μπογιλικιώτικο Αντάμωμα με την συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων Βαφειοχωρίου «Άγιος Γεώργιος», του  Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής, του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Προσκυνητών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού «Η Ανατολική Ρωμυλία» και της Ορχήστρας Μαθητών Θρακικής Εστίας Δράμας, ενώ την μουσική επιμέλεια του Θρακιώτικου γλεντιού που θα ακολουθήσει θα έχει η παραδοσιακή ορχήστρα «Εβρίτικη Ζυγιά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.