Η επισκεψη Ταρνατορου εδωσε λυση στο γηπεδικο προβλημα της ΑΕ Κομοτηνης

Στην Κομοτηνή ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ

Φαίνεται πως βρίσκει λύση το γηπεδικό ζήτημα που είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες με το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής, καθώς όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Κομοτηνής θα έχει έδρα το 2ο Λύκειο Κομοτηνής, μετά τη δέσμευση που απέσπασαν από τον δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη.

Αυτό βγήκε από την επίσκεψη στην Κομοτηνή του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου.

Η ΕΣΑΠ είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Α1 και έχει την ευθύνη τέλεσης των αγώνων. Για τον λόγο αυτό ήρθε στην πόλη μας ο κ. Ταρνατόρος προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του Συλλόγου αλλά και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Λίγκα επιθεώρησε αρχικά τα γήπεδα στα οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσημος αγώνας , δηλαδή το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου και του ΤΕΦΑΑ καθώς το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας δεν πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει η λίγκα για την τέλεση επίσημων αγώνων.

Στην συνέχεια, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεωργαντά, τον έφορο του τμήματος κ. Πετρίδη, τον Διευθυντή Επικοινωνίας κ. Στοάκη και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Πολυτσάκη, επισκέφτηκαν τους φορείς του τόπου και συγκεκριμένα τον περιφερειάρχη κ. Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσαλικίδη και τον Δήμαρχο κ. Πετρίδη, με τους οποίους μίλησε για τρόπους προώθησης του αθλήματος στην περιοχή.

Ευχή του κ. Ταρνατόρου είναι να γίνει η Κομοτηνή μία πόλη του βόλεϊ, εκμεταλλευόμενη την μεγάλη επιτυχία της ΑΕ Κομοτηνής αλλά και τις παροχές που δίνει το ΤΕΦΑΑ της πόλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.