Το νεο παιδικο βιβλιο της Φανης Τερζογλου παρουσιαζεται στην Ξανθη

Την Κυριακή 20 Μαΐου στην αυλή του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου

Το Βιβλιοπωλείο ΠΥΡΓΕΛΗ, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (Φ.Ε.Ξ.) και οι Εκδόσεις «Ψυχογιός» προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Φανή Τερζόγλου, στην αυλή του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 12.00 το μεσημέρι. Αφορμή αποτελεί το νέο βιβλίο της συγγραφέα με τίτλο «Η Φρου Λαφάν στην υπηρεσία του στέμματος». 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Όταν η Φρου Λαφάν μπλέκει άθελά της σε μια ληστεία στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, χάρη στα μαθήματα ΤaeΚwonDo στα οποία την έχει γράψει η μαμά της, θα μεταμορφωθεί σε ηρωίδα της ημέρας και θα κερδίσει μια εβδομάδα δωρεάν διακοπές σ’ ένα υπερπολυτελές θέρετρο. 
 
Πώς, λοιπόν, θα βρεθεί η Φρού ξαφνικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού; Τι ζητάει ένα κορίτσι σαν και αυτή παρέα με τον γοητευτικό Ίαν Μακλάουντ και την εκνευριστικά τέλεια Γιουβένα Κράουν, δυο νεαρούς μυστικούς πράκτορες; Και ποιος την προσέλαβε για να προστατεύσει το πολυτιμότερο αντικείμενο της Βασίλισσας της Αγγλίας; 
 
Στη Φρου Λαφάν στην Υπηρεσία του Στέμματος μια νέα υπερκατάσκοπος γεννιέται! Η δυναμική Φρου Λαφάν υπόσχεται ατελείωτη περιπέτεια και δράση ενώ παράλληλα διδάσκει τις αξίες της ζωής, την αγάπη, αλλά και την επιμονή για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. 

Η Φανή Τερζόγλου 

Η Φανή Τερζόγλου γεννήθηκε στη Γερμανία το 1972. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε μουσική. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για πολλά χρόνια και παράλληλα ασχολήθηκε με τη συγγραφή. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην πόλη της Ξάνθης. Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί επίσης η τριλογία παιδικών βιβλίων με πρωταγωνίστρια τη ναυαγό Μπέτυ Ρουμπέτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.