Η ποιητικη συλλογη «Η καταφανης εξωστρεφεια των φωνηεντων» της Πολυνας Μπανα παρουσιαζεται στην Κομοτηνη

Την Τετάρτη 23 Μαΐου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Η εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης», o Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης και οι εκδόσεις «Σεξπηρικόν» διοργανώνουν την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Πολύνας Μπανά με τίτλο «Η καταφανής εξωστρέφεια των φωνηέντων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στις 20:00, στον 2ο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα χαιρετήσει η Ιωάννα Χατζηαντωνίου, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.
 
Για την ποιητική συλλογή θα μιλήσουν:
 
Χρήστος Χαρτοματσίδης, συγγραφέας
Χάρης Μιχαλόπουλος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ποιητής.
Η τσελίστρια Βάσω Ζήσου θα ερμηνεύσει πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Δημήτρη Δοξάκη.
 
Θα συντονίσει η εκδότρια της εφημερίδας «Παρατηρητής της Θράκης» Νατάσσα Βαφειάδου.
 
Ποιήματα θα διαβάσει η ηθοποιός Άννα Μαχαιροπούλου. 

Η Πολύνα Μπανά 

Η Πολύνα Γ. Μπανά γεννήθηκε το 1968 στη Δράμα, όπου και κατοικεί. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. καθώς και του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Είναι δικηγόρος και Νομική Σύμβουλος του Δήμου Δράμας. Έχει μελετήσει, επίσης, τη γαλλική γλώσσα και λογοτεχνία (Diplome d'Etudes Francaises-2ieme degre, Οption: Litterature) και είναι, σήμερα, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα της Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης. Ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και ιστολόγια. Η “Καταφανής εξωστρέφεια των φωνηέντων” είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.