Στην εκθεση «Ανατολικη Μακεδονια Θρακη» το Εμπορικο και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Ροδοπης

Επιχορήγηση προς τα μέλη του για να νοικιάσουν τον δικό τους χώρο

Τη συμμετοχή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2018» αποφάσισε η Διοικητική Επιτροπή του σε πρόσφατη συνεδρίασή της, αποδεικνύοντας έμπρακτα με αυτό τον τρόπο την στήριξή της στη διοργάνωση. Συγκεκριμένα η Διοικητική Επιτροπή αποφάσισε αφενός τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου με ένα περίπτερο, όπου οι επιχειρήσεις-μέλη του μπορούν να τοποθετήσουν δωρεάν έντυπο υλικό τους ή μικρά δείγματα προϊόντων αφετέρου να επιχορηγήσει μέρος του κόστος ενοικίασης ανεξάρτητου χώρου που θα θελήσουν να πάρουν επιχειρήσεις-μέλη του (κατά 50% για μικρά περίπτερα και 30% για μεγαλύτερα).
 
Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την κάλυψη συγκεκριμένου προϋπολογισμού, για τον λόγο αυτό όσα μέλη του ενδιαφέρονται θα πρέπει να το δηλώσουν στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου το συντομότερο.
 
Να θυμίσουμε ότι η έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2018», θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαΐου 2018 στον εκθεσιακό χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ΔΕΘ – HELEXPO με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
 
Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση έχει παραμείνει στα 30 ευρώ ανά τ.μ. χωρίς ΦΠΑ για ένα εξοπλισμένο σταντ. 
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία του Επιμελητηρίου (τηλ. 2531022831, καθημερινά 7.00 – 15.00).
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.