Τυχερη η «Μαυρη Γατα» του Συλλογου «Γυναικα και Δημιουργια»

Κατάμεστο το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στο τριήμερο παραστάσεων

Μπορεί οι μαύρες γάτες να θεωρούνται από κάποιους οιωνοί κακής τύχης, ωστόσο φαίνεται πως για τον Σύλλογο «Γυναίκα και Δημιουργία» η μαύρη κωμωδία «Μαύρη Γάτα» της Γεωργίας Συμεωνίδου στάθηκε τυχερή και επιτυχημένη.
 
Και αυτό διότι και στις τρεις παραστάσεις που δόθηκε το τριήμερο 20 με 22 Απριλίου η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής ήταν κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου που έδωσαν το «παρών» για να παρακολουθήσουν τη νέα θεατρική παράσταση του.
 

Επί σκηνής οι Γιώργος Αθανασιάδης, Άρης Κιλιγκαρίδης, Βέτα Κυρέζογλου, Άννα Μπατζιάνη, Μαρία Πετεινάκη, Εύα Σκότη, Σούλα Τοπτσή, Θανάσης Χαριτόπουλος, Κούλα Χατζηνάκη και Χριστίνα Γρηγοριάδου, μέλη του Συλλόγου αλλά και του θεατρικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής που συνέδραμαν στην προσπάθεια, ενώ πίσω από τα όσα παρακολουθήσαμε ήταν η κ. Άννα Μαχαιροπούλου που υπέγραψε και την σκηνοθεσία της παράστασης και ο Γιάννης Τζατζανάς που ανέλαβε τους φωτισμούς.
 

Οι χαρακτήρες της παράστασης «έντονοι και υπερβολικοί» όπως άλλωστε μας είχαν «υποσχεθεί» από την σχετική παρουσίαση που προηγήθηκε. Σαν σαπουνόπερα της δεκαετίας του ’60, με μεγάλα και μικρά, ένοχα μυστικά, που δένουν αλλά και χωρίζουν τους ενοίκους του πύργου, όπως είχε έγραψε στο συγγραφικό της σημείωμα η κ. Γεωργία Συμεωνίδου.

«Η ώρα της αλήθειας έφτασε» έγραψε η ίδια στο υστερόγραφο αυτού, παραδίδοντας την σκυτάλη στους συντελεστές της παράστασης για τους οποίους κράτησε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, το οποίο της το ανταπέδωσαν με τα όσα διημείφθησαν επί σκηνής και χάρισαν άφθονο γέλιο στους θεατές, μέχρι και την «κάθαρση» του τέλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.