Απο τα μερη του Φιλιππου ο μεγαλυτερος σε ηλικια δρομεας στο Vergina Beer Run

Χρήστος Γεραντίδης, ετών 77 «Ήρθα μόνο και μόνο γιατί είμαι από τα μέρη του Φιλίππου, για να πιώ μία μπύρα Βεργίνα για μένα και μία για τον Φίλιππο»

«Ήρθα μόνο και μόνο γιατί είμαι από τα μέρη του Φιλίππου, για να πιώ μία μπύρα Βεργίνα για μένα και μία για τον Φίλιππο» δήλωσε ο αειθαλής αθλητής κ. Χρήστος Γεραντίδης 77 χρονών από το Αρσένι Σκύδρας, που μαζί με άλλους τρείς αθλητές από τα μέρη του βρέθηκε στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής, για να τρέξει στο 1ο Vergina Beer Run.
 

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη διοργάνωση, αλλά και τον κόσμο που βρήκε στον αγώνα. «Ο κόσμος είναι χαρούμενος, το βλέπω στο πρόσωπό τους, είμαι μέσα στα νιάτα, τα εγγόνια μου και τα δισέγγονά μου, που μου δίνουν τη δύναμη με το ζεστό χειροκρότημά τους» τόνισε χαρακτηριστικά.
 
Ο κ. Γεραντίδης ξεκίνησε να τρέχει εδώ και 7 χρόνια και έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες, πιο πρόσφατα στα 22 χιλιόμετρα στην Άρνισσα, στη Βεργίνα, στο Αρσένι.
 

«Δόξα τω Θεώ, δίνει υγεία, αν περπατήσεις, αν τρέξεις και κόψεις το τσιγάρο» σημείωσε, επισημαίνοντας πως ενώ από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, είχε σταματήσει όμως σαν έφηβος για να το ξεκινήσει πια στα 70 του και παραμένει υγιέστατος.
 
Τόνισε δε πως αν ξαναγίνει ο αγώνας, θα έρθει και του χρόνου και κάθε χρόνο, παρακινώντας και άλλους δρομείς από τον τόπο του, ώστε να μεγαλώσει η συμμετοχή. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.