Α΄ΕΠΣ Θρακης: Το σχολιο της 2ης αγωνιστικης για Play off και Play out.

Ξανά πρώτος ο ΠΑΟΚ, "λευκή ισοπαλία" στο ντέρμπι του Κάλχα!

To μεσημέρι του Σαββάτου διεξήχθη η 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού με απολογισμό 12 γκολ, μία νίκη γηπεδούχων, δύο ισοπαλίες και τρείς νίκες φιλοξενούμενων.

Στoυς Αγίους Θεοδώρους ο τοπικός Σπάρτακος υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο οποίος ήθελε να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τις Σάπες και τα κατάφερε με το πλέον ιδανικό τρόπο καθώς επικράτησε με 0-2 της ομάδας του κ.Γεμενετζή.
Αναμφισβήτητα πολυτιμότερος παίχτης για την ομάδα του κ.Αϊβάζη ήταν ο Ρουμπιές που πέτυχε και τα δύο τέρματα της υπερπολύτιμης αυτής νίκης.
Στο 52' και στο 57' (πέναλτι) “χτύπησε” ο νεαρός επιθετικός που έστειλε και πάλι την ομάδα του στην κορυφή με 22 βαθμούς.
Στον αντίποδα ο Σπάρτακος γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και βρίσκεται στην 5η θέση με 16 βαθμούς.
 
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ελπίδα Σαπών που επικράτησε με 2-1 της Δόξας Σώστη και έδειξε πως το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής μόνο τυχαίο δεν ήταν.
Οι γηπεδούχοι δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν και δίκαια βρίσκονται στην δεύτερη θέση (τυπικά).
Το σκορ για τους “πράσινους” άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Αμέτ Ερκάν στο 56', ενώ στο 83' ο Αλή Νεάζη σημείωσε το 2-0 τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.
Το μόνο που κατάφερε η Δόξα Σώστη ήταν να μειώσει με πέναλτι του Ανδρίκου στο 97'.
 
Στο γήπεδο του Κάλχα Δόξα Γρατινής και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 0-0 σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι όπου ο διαιτητής κ. Κακουλίδης έδειξε 9 κίτρινες κάρτες.
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασε καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.
Πλέον μετά από αυτή την ισοπαλία οι δύο ομάδες ισοβαθμούν μαζί με την Ελπίδα Σαπών στην δεύτερη θέση με 21 βαθμούς και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς όλα είναι ανοιχτά για την πρωτιά.
 
Για τα πλέι άουτ ο Ορφέας Ξυλαγανής πήρε σημαντικότατη νίκη και μάλιστα με φοβερή ανατροπή στην έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με 1-2.Στο 75' ο Αχμέτ Ονούρ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ με τους φιλοξενούμενους να “απαντούν” στο 85' με τον Δημόπουλο και να ολοκληρώνουν την ανατροπή στο 93' με σκόρερ τον Ιωάννου.
Μετά και το αποτέλεσμα αυτό ο Ορφέας έφτασε τους 17 βαθμούς και δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση του μίνι αυτού πρωταθλήματος.
 
Στην δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον ο Ορφέας Στρύμης που διανύει μια πολύ καλή περίοδο συνεχίζοντας ακάθεκτος με νίκες.
Σημερινό του “θύμα” ήταν η Μεσσούνη νικώντας με 0-2 στο γήπεδο του Μεσσοχωρίου.
Το σκορ άνοιξε στο 27' ο Τζακόι με αυτογκόλ ενώ το 0-2 έκανε ο Χαλβατζής στο 65' που πρόσθεσε άλλο ένα γκολ στο ενεργητικό του.
 
Ισόπαλο αναδείχθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Κομψάτο Πολυάνθου και την Αναγέννηση Παγουρίων με σκορ 1-1.         
Στο 62ο λεπτό ο Κεφής έκανε το 0-1 από πλευράς φιλοξενούμενων ενώ στο 88΄ο Κουβαλάκης έκανε το 1-1 και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση με συγκάτοικους τον ΠΑΟΚ και την Μεσσούνη, ενώ η Αναγέννηση βρίσκεται στην τρίτη θέση έχοντας 10 βαθμούς.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη 2-1
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-2
Δόξα Γρατινής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0
Κομψάτος Πολυάνθου – Αναγέννηση Παγουρίων 1-1
ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Ξυλαγανής 1-2
ΑΟ Μεσσούνης – Ορφέας Στρύμης 0-2
 
Η Βαθμολογία των Play-Off
1. ΠΑΟΚ Κοσμίου 22
2. Δόξα Γρατινής 21
3. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 21
4. Ελπίδα Σαπών 21
5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 16
6.Δόξα Σώστη 12
 
Η Βαθμολογία των Play-Out
1. Ορφέας Ξυλαγανής 17
2. Ορφέας Στρύμης 11
3. Αναγέννηση Παγουρίων 10
4. ΑΟ Μεσσούνης 5
5. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 5
6. Κομψάτος Πολυάνθου 5

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.