Σε εξελιξη εκτεταμενο προγραμμα αγροτικης οδοποιιας σε ολοκληρο τον Δημο Μαρωνειας Σαπων

Η αρχή έγινε από τους οικισμούς της Ξυλαγανής, των Προσκυνητών και της Μαρώνειας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα, που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, εκτεταμένο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών.

Οι φετινές βροχές, πρωτοφανείς ως προς τη διάρκεια τους έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε ολόκληρο το αγροτικό δίκτυο, τα οποία σταδιακά αποκαθίστανται.
 
Η αρχή έγινε από τον οικισμό της Ξυλαγανής αλλά και τους Προσκυνητές, γεγονός που επισημάνθηκε άλλωστε και από τον κ. Πάνο Παρασκελίδη, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ο οποίος ανήρτησε σχετικό φωτογραφικό υλικό, επισημαίνοντας πως τις τρεις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία του Δήμου εκτελούσαν εργασίες στον οικισμό, υπό την καθοδήγηση του αντιδημάρχου κ. Πέτρου Δουδουλακάκη.
 

Ο κ. Δουδουλακάκης συντονίζει το σύνολο των εργασιών αποκαταστάσεων προκειμένου αρχικά και κυρίως εγκαίρως να εξασφαλιστεί η πρόσβαση των αγροτών του Δήμου στα χωράφια τους, σε άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και την συνδρομή φορτωτή της αντιπεριφέρειας Ροδόπης.
 
Εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το σύνολο του Δήμου, με τις εργασίες στις δύο προαναφερθείσες περιοχές να συνεχίζονται, όπως αντίστοιχα και στην περιοχή της Μαρώνειας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.