Συγχαρητηρια μηνυματα στην ΑΕ Κομοτηνης απο φορεις της πολης

Για την άνοδό της στη Volley League

Συγχαρητήρια μηνύματα απέστειλαν φορείς της πόλης, μετά τη μεγάλη επιτυχία του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής. 

Νίκος Τσαλικίδης «Στηρίξαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται» 

Σε μήνυμα του ο Αντιπριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης που ως ελάχιστο δείγμα τιμής και αναγνώρισης της επιτυχίας μάλιστα έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί το κτίριο της ΠΕ Ροδόπης  σημειώνει: «Η Ροδόπη και η Κομοτηνή γιορτάζουν σήμερα, καθώς το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής προβιβάστηκε στην Α1 μετά από 20 χρόνια.
 
Συγχαίρουμε τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση του συλλόγου για την μεγάλη αυτή επιτυχία, που διαφημίζει την πόλη μας σε πανελλαδικό επίπεδο.
 
Στηρίξαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται καθώς μέλημά μας είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού. Επιπλέον συγχαίρουμε και τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια». 

Νατάσα Λιβεριάδου «Η  επιτυχία αυτή κάνει περήφανους όλους τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης» 

Τα συγχαρητήριά της εξέφρασε και η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου όπως και τα μέλη του ΔΣ τονίζοντας πως «η  επιτυχία αυτή κάνει περήφανους όλους τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης και ξαναφέρνει το όνομα της Κομοτηνής στη μεγάλη κατηγορία του αθλήματος. Για μία ακόμη φορά, θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση της ομάδας». 

Αντώνης Γραβάνης «Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία που αντανακλά σε όλη την πόλη» 

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ της πόλης μας, της Α.Ε.Κομοτηνής για την άνοδο της στην Α1 κατηγορία» αναφέρει στο δικό του μήνυμα ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ. Αντώνης Γραβάνης και συνεχίζει λέγοντας «πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία που αντανακλά σε όλη την πόλη. Είμαστε όλοι περήφανοι για τους παίχτες, τους προπονητές, τους συντελεστές αλλά και τους φιλάθλους για το μεγάλο τους επίτευγμα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.