«Η Μασα και ο Αρκουδος» στο Πολιτιστικο Κυτταρο

Το Σάββατο 24 Μαρτίου

Η Μάσα και ο Αρκούδος θα ανέβουν το Σάββατο 24 Μαρτίου στη σκηνή του Πολιτιστικού Κυττάρου Κομοτηνής σε διπλή παράσταση στις 5.00 και 7.30 το απόγευμα.

Η θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος», βασισμένη στο ομώνυμο παραδοσιακό ρωσικό παραμύθι, έχει ως στόχο να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο σκανταλιές και μπερδέματα. 

Η μικρή Μάσα ένα κοριτσάκι με αστείρευτη ενέργεια και σπιρτάδα το σκάει από το σπίτι των παππούδων της θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο και να ζήσει νέες περιπέτειες. Στο δρόμο της μέσα στο δάσος πέφτει πάνω στο σπίτι ενός φιλήσυχου και καλοσυνάτου αρκούδου του οποίου η ηρεμία ανατρέπεται μέσω αυτής της αναπάντεχης συνάντησης..! Η μικρή Μάσα θα συναντήσει πολλούς κινδύνους καθώς ένα δάσος κρύβει πάντοτε παγίδες αλλά και πολλές εκπλήξεις αφού η μικρή μας φίλη θα γνωρίσει πολλούς φίλους που θα τους αγαπήσει αληθινά! Η ιστορία μας θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους την αξία της πραγματικής φιλίας, της ειλικρινούς αγάπης καθώς επίσης και της ελευθερίας αφού κανένας δεν μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένος αν δεν είναι ελεύθερος! 

Φορέστε λοιπόν τα χαμόγελα σας και ετοιμαστείτε να ταξιδέψουμε μαζί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο γέλιο αλλά και σημαντικά μηνύματα μαζί με την Μάσα, τον Αρκούδο και  την παρέα τους!

Οι συντελεστές παράστασης 

Διασκευή – Στίχοι: Βούλα Γιαγκάζογλου Παπούδα
Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Μαλακόζη
Μάσκες: Anna Wasiac
Κατασκευή σκηνικών:  Στέφανος Σκυλάκης
Ζωγραφική Σκηνικών: Γιάννης Γροϊδης 
Μουσική: Κώστας Εκλεκτός 
Χορογραφίες: Χρήστος Μυλωνάς 
Ενδυματολογία: Ιφιγένεια Μανώλα
Κατασκευή κοστουμιών: Μ.&Λ. Τζιουβάρα
Ήχος: Μιχάλης Καραμιχάλης
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Κοϊδης 
Video: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Φωτογραφίες: Ηλίας Χουρζαμάνης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ζαγοριανού Αμαλία, Κουστολίδης Δημήτρης, Παπαϊωάννου Ανδρέας, Σταύρου Περικλής, Τσακιρίδου Νατάσα.

Info
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ προπώληση και 10 ευρώ ταμείο
Προπώληση στο Βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο 
Επικοινωνία: 6944 638637 και 6980 205311

Προσκλήσεις για την παρακολούθηση της παράστασης από τον «ΠτΘ»
Ο «ΠτΘ» δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, προσφέροντας 6 μονές προσκλήσεις (3 σε κάθε παράσταση) μέσω κλήρωσης. Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο facebook του Παρατηρητή ή e-mail στο [email protected] µε την ένδειξη για τη παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος», το ονοµατεπώνυµό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.