«Δεν πας καλα» σημερα στη Λεσχη Κομοτηναιων

Με τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Στέφανο Ζεν

Την stand up comedy παράσταση «Δεν πας καλά» θα παρουσιάσουν σήμερα στις 21.00 στο Υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων ο Άγγελος Σπηλιόπουλος και ο Στέφανος Ζεν. 

Ο Στέφανος Ζεν… 

Ο Στέφανος Ζεν (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο λόγω της ηρεμίας και της χαλαρότητας που τον διακρίνει) γεννήθηκε στην Καστοριά το 1979. 

Με το Stand Up ασχολείται από τον Δεκέμβριο του 2012 ,όταν και ιδρύθηκε η ομάδα “Λάθος Παρτούζα” η οποία αποτέλεσε την αφετηρία για την έκρηξη της Stand Up Comedy σκηνής στη Θεσσαλονίκη. 

Από τότε έχει συμμετάσχει και διοργανώσει πλήθος παραστάσεων στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα. 

Το 2017 μαζί με τον κωμικό Αριστοτέλη Ρήγα συμμετείχε στην περιοδεία της παράστασης “Παγκόσμια Περιοδεία” η οποία παίχτηκε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
 
Τα κείμενα του χαρακτηρίζονται από σουρεαλιστικές πινελιές, αυτοσαρκασμό και γρήγορη ροή ενώ τα αστεία του λειτουργούν με χρονοκαθυστέρηση.
 
Σε άλλα καλλιτεχνικά πρότζεκτ υπήρξε τραγουδιστής και στιχουργός στα συγκροτήματα “Κλεψύδρα” και “Θέατρο Σκυλιών”.

Επίσης λειτουργεί από το 2011 το κανάλι “Στέφανος Ζεν” στο Youtube στο οποίο υπάρχουν πάνω από 150 βίντεο κωμικού περιεχομένου ,δικής του παραγωγής.
Μπορείτε να τον βρείτε :
Facebook : https://www.facebook.com/stefozen
Youtube : https://www.youtube.com 

…και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος 

Ο Άγγελος Σπηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Με το Stand up ασχολείται από τον Δεκέμβριο του 2013 όταν αποφοίτησε από σεμινάρια Stand up Comedy του Γιώργου Χατζηπαύλου και του Λάμπρου Φισφή.
 
Γράφει και λέει one-liners (σύντομα αστεία), παιχνίδια με λέξεις, σουρεαλιστικούς συνειρμούς και παρατηρήσεις σε ένα σύμπαν που φτιάχνεται και αποσυντίθεται κάθε 10 δευτερόλεπτα.
 
Τον Μάιο του 2017 συμμετείχε στην παράσταση Stand up for U, που γίνεται κάθε χρόνο για την Unicef, στο Θέατρο Βέμπο όπως και στο Athens Comedy Festival στην παράσταση “Λογοπαίγνια Fright Night”, μια σύμπραξη κωμικών που γράφουν λογοπαίγνια. Μπορεί να τον δει κανείς συχνά στο Gazi Comedy Club.
 
Είναι σπουδαστής στην Σχολή Σταυράκου στο τμήμα σκηνοθεσίας και υπήρξε μέλος της punk rock μπάντας «Vagabonds 77» από το 2011 έως το 2017.
 
Μπορείτε να τον βρείτε:
Τwitter: https://twitter.com/Spiliopoulos_A
Facebook: https://www.facebook.com/AngelosSpiliopoulos/
Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=iMgAA3zmt-4 και https://www.youtube.com/watch?v=MTaopmiqcVo
 
Info
Είσοδος: 5 ευρώ
Κρατήσεις 2531401408

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.