Βραβειο για τον Μιχαλη Αμοιριδη στα Tourism Awards 2018

Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα από την περιοχή μας

Με το βραβείο νεόδμητης μονάδας των Tourism Awards 2018 που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ βραβεύθηκε ο κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ και ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων -μηχανικών «Amiridis and Associates Engineers» που, έχοντας ως έδρα την Ξάνθη, συνεργάζεται με επιχειρήσεις και ιδιώτες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
 
Ο κ. Αμοιρίδης κατάφερε να ξεχωρίσει για την ενδιαφέρουσα μελέτη αδειοδότησης που υλοποίησε για την ανέγερση της παραθαλάσσιας μονάδας «Τhassos Grand Resort» 5 αστέρων και δυναμικότητας 348 κλινών στη Θάσο. Αξίζει να σημειωθεί πως η υποψηφιότητά του ήταν και η μοναδική από την περιοχή μας σε έναν «θεσμό υψηλού επιπέδου με αξιόλογες συμμετοχές από ιδιώτες του κλάδου από όλη την Ελλάδα», όπως δήλωσε ο ίδιος.
 

Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη εταιρειών που «απογειώνουν» τον ελληνικό τουρισμό, σε μία εποχή που η ποιοτική ανάπτυξή του αποτελεί εθνικό στόχο. Στο διαγωνιστικό μέρος, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 30μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο την κ. Μάγια Τσόκλη.
 
Ανάμεσά τους βρέθηκαν πανεπιστημιακοί, ειδικοί επί του θέματος και επιφανείς προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι κ.κ. Γιάννης Μπουτάρης, Dr. Dimitrios Diamantis, Μαρία Μάρακα, Διονύσης Σοτοβίκης, Λευτέρης Λαζάρου, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα και Κωνσταντίνος Λαζαράκης, ενώ την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου, «οι κορυφαίοι της χώρας, όπως μηχανικοί και επιχειρηματίες που ασχολούνται με την λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων», όπως είπε καταληκτικά ο κ. Αμοιρίδης.
 
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.